Ajornament del Fòrum per la Solidaritat i la Pau a la Mediterrània

A causa dels últims esdeveniments que han afectat i encara afecten la situació política i social a Catalunya, us comuniquem que l’Ajuntament de Tarragona i la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya, com a membres de la Comissió organitzadora, hem decidit ajornar el Fòrum per la Solidaritat i la Pau a la Mediterrània que estava previst pel 18 i 19 d’octubre, a Tarragona. Esperem poder comunicar-vos la nova data el més aviat possible.

L’Ajuntament de Tarragona i la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya condemnen els fets ocorreguts el passat 1 d’octubre arreu del territori i mostrem el nostre rebuig absolut a qualsevol forma de violència. Com a organitzacions compromeses amb la pau i el benestar de tots els ciutadans i ciutadanes, no podem restar indiferents davant d’aquests fets; no hi ha cap justificació per utilitzar la violència per a la resolució dels conflictes. Per aquest motiu, ens solidaritzem amb totes aquelles persones que han vist vulnerats els seus drets i llibertats.

El nostre desig és viure en pau i harmonia, més enllà de les nostres diferencies. Per això remarquem la necessitat de crear un espai de pau i de diàleg que condueixi a la resolució pacífica del conflicte.

L’Ajuntament de Tarragona i la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya lamenten els inconvenients que l’ajornament pugui ocasionar i convida als ponents i participants a la nova convocatòria de l’esdeveniment.

Ajuntament de Tarragona
Xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *