Núria Sala explica la seva participació al curs ‘Hiroshima and Peace’

La granollerina s’ha reunit aquest dilluns amb el president de la xarxa Josep Mayoral

La granollerina Núria Sala ha participat del 31 de juliol al 10 d’agost al curs «Hiroshima and Peace» que organitza la Universitat d’Hiroshima i la xarxa internacional Mayors for Peace (Alcaldes per la Pau). Sala, que va ser escollida entre diversos candidats i becada per Mayors for Peace per participar en aquesta iniciativa, s’ha reunit aquest dilluns al migdia amb el president de la xarxa, Josep Mayoral.

Aquesta estudiant de grau de Filosofia i Literatura ha explicat al president la seva participació en aquest esdeveniment internacional on ha compartit experiències i reflexions sobre pau i desarmament amb altres joves d’arreu del món. Així, Sala ha estat la representant de la ciutat de Granollers i ha coincidit amb joves de països com el Regne Unit, Brasil, Iran o Camerun. La seva participació en aquest curs ha servit també per extreure’n propostes i idees que Sala ha traslladat al president de la xarxa.

El curs «Hiroshima and Peace»

Coincidint amb la commemoració dels bombardejos atòmics de les ciutats d’Hiroshima i Nagasaki, joves d’arreu del món s’han reunit a Hiroshima per participar en el curs ‘Hiroshima and Peace’ que organitza la Universitat d’Hiroshima i la xarxa internacional Mayors for Peace (Alcaldes per la Pau) del 31 de juliol al 10 d’agost. La granollerina Núria Sala ha sigut la persona seleccionada i becada per l’organització Mayors for Peace, juntament amb joves procedents d’altres països com Regne Unit, Brasil, Iran o Camerun, per representar a la ciutat de Granollers en el curs. La Núria cursa el grau de Filosofia i Literatura a Toulouse (França).

La iniciativa ha permès als joves aprofundir en el coneixement del que van significar els atacs de 1945, escoltar els testimonis de les persones que van patir-los i compartir durant uns dies les seves reflexions sobre com construir una pau mundial duradora. Es tracta d’una oportunitat única per a participar en un esdeveniment internacional i compartir reflexions i experiències amb d’altres joves d’arreu del món.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *