#trenquemestereotips

En motiu de les festes nadalenques, des de l’Institut Català de les Dones (ICD) es divulga la campanya #trenquemestereotips, una actuació de sensibilització que convida a prendre consciència de la importància del temps de joc per educar els infants en els valors de l’equitat entre dones i homes.

Cal obrir una reflexió sobre què volem que aprenguin els més petits de la família i que cadascú faci una revisió sobre allò que transmet quan juga amb un nen o una nena, o bé quin missatge estem donant amb els regals que fem a una i l’altre. Cal ser coherents amb el futur que imaginem per a ells i elles i iniciar-los i acompanyar-los en una realitat on dones i homes desenvolupin tot el seu potencial com a persones en tots els àmbits de la vida, on es respectin les seves diferències i es relacionin com a iguals.

La iniciativa consta de quatre imatges i un vídeo que representen combinacions de joguines, carregades d’estereotips de gènere, amb missatges que duen a reflexionar sobre la transformació i superació d’aquests estereotips. La divulgació es fa a través de les xarxes socials i convidem a tothom a que s’impliqui amb la no transmissió d’estereotips sexistes a través de les joguines i a mostrar creativament la seva adhesió a aquesta idea amb missatges i/o fotografies a facebook,twitter i instagram amb l’etiqueta #trenquemestereotips. També posem a la vostra disposició cartells de les quatre imatges de la iniciativa que podeu sol·licitar a través del web de l’ICD

Esperem que us agradi, hi participeu i us demanem que ens ajudeu en la seva divulgació fent arribar aquests missatges a les persones i col·lectius implicats. Gràcies per la vostra inestimable col·laboració per avançar en l’equitat de gènere. 

Etiquetes:
© Copyright - AMPA Salvador Llobet