Ens adherim al Manifest “Casa nostra, casa vostra”

Casa nostra, casa vostra és una campanya que neix d’un gran grup de persones independents que van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent-hi projectes professionals o de voluntariat.

A la tornada, van decidir que havien de fer alguna cosa per canviar la situació de les persones refugiades i migrants. A poc a poc, vam anar sumant complicitats de moltes persones que volien donar resposta a l’anomenada “crisi migratòria” que viu la Mediterrània.

Ara, han volgut compartir el seu projecte a la participació de la societat civil i les entitats.

Des de l’AMPA Salvador Llobet informem a les famílies que també tenen la possibilitat d’adherir-se a la campanya Casa nostra, casa vostra, tot compartint la preocupació per la situació que viuen milers de persones migrants i desplaçades per força, dins i fora de la Unió Europea, i denunciar la situació a través de la signatura d’un manifest: http://www.casanostracasavostra.cat/signa-el-manifest

També, us comuniquem que en el marc de la campanya, el dia 18 de febrer a les 4 de la tarda, a la Plaça Urquinaona (Barcelona), tindrà lloc una gran manifestació en favor de l’acollida de persones refugiades i migrants.

#volemacollir

Etiquetes:
© Copyright - AMPA Salvador Llobet