T’apuntes a jugar a la platja tots junts?

L’AMPA del Salvador Llobet avança les vacances!

Com cada any, l’AMPA convida a totes les famílies de l’escola i a la resta de la comunitat educativa a retrobar-nos per acomiadar el curs amb activitats divertides. Veurem exhibicions  d’algunes extraescolars, ens refrescarem amb la festa de l’escuma, berenarem, participarem a les activitats familiars amb proves individuals i a les col·lectives (passada d’aigua, de pilotes, flotadors, bolera, volei, tragaboles, slim, esquí aquàtic… i més sorpreses)., ens acomiadarem molt especialment del nois i noies de sisè, soparem i ballarem. Reviseu el programa que us enviem.

Et convidem a disfrutar dels millors moments de la platja de Cala Llobetnomés hauries venir amb complements i roba estiuenca llampant, com si anessis a la platja. Totes les famílies esteu convidades a formar part d’un dels  grups d’estiuejants. No et preocupis per saber amb quin color has d’anar, a mida que arribeu a l’escola, a la taula de recepció,  us lliurarem una polsera identificativa.

Com els últims anys, podreu tornar a col·laborar en la campanya solidària de recollida de productes per a Càritas de Granollers, portant aliments de llarga caducitat i/o productes de neteja, que podreu entregar al punt habilitat a la taula habilitada a l’entrada del pati. D’aquesta manera, només per ser solidari i participar en la recollida  et marcarem el primer requadre de la teva cartolina.

Venda de tiquets per al sopar

Venda anticipada: 5 euros (els dies 14, 15 i 16 de juny, de 8:45 a 9:15, de 12:45 a 13:15, de 14:45 a 15:15 i de 16:15 a 16:45, a l’entrada de l’escola)

Venda dia de la Festa: 6 euros

Programa festa fi de curs

Organitza: Comissió Festa Final de Curs AMPA Salvador Llobet

 

Etiquetes:
© Copyright - AMPA Salvador Llobet