El Reglament del Consell de ciutat estableix que representants de partits polítics formin part del Consell de ciutat. El cartipàs municipal recull els polítics que en formen part, actualment són:

 

Montse Barceló

Montse Barceló

La Dra. Montse Barceló es va unir a TFS el 2005 Empresa de Serveis en Investigació Clínica i dirigeix les divisions globals TFS DevelopTM i TFS PeopleTM.

La Montse és Llicenciada en Medicina a la Universitat de Barcelona. Ha estat treballant en TFS des de 2005 com a Director Regional del Sud d‘Europa, el 2011 va prendre el paper com Vicepresidenta Executiva d’Europa fins a 2016 quan ha estat nomenada Cap d‘Operacions. Montse té un Post Grau en Medicina de la Indústria Farmacèutica i un mini MBA per a la Indústria Farmacèutica. La seva carrera en la indústria farmacèutica va començar el 1994, com a fundadora i directora general d’Clinical Data Care a Espanya, amb el temps va fer créixer CDC en un líder espanyol de ‘servei complet’ Empresa de Serveis en Investigació Clínica que el 2005 va ser adquirida per TFS . Montse ha participat activament en l‘Associació de Medicina Farmacèutica Espanyola com a membre del seu Consell d’Administració, també és membre de l‘Associació d’Informació de Medicaments (DIA).

Gemma Corbera

Gemma Corbera

Emprenedora. Treballa en l’organització d’esdeveniments corporatius i culturals. Ha viscut i treballa en i per diversos països. Membre i impulsora del col·lectiu "Imagina’t un Granollers amb més color".

Marta Estrada

Marta Estrada

Llicenciada en Biologia i en Medicina i Cirurgia, i doctora en Biologia per la Universitat de Barcelona. Professora vinculada “Ad honorem” de l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona (CSIC), on investiga sobre oceanografia biològica.
Fina Jerez

Fina Jerez

Llicenciada i doctorada en ciències actuarials i financeres per la UB i llicenciada en ciències empresarials per la UPF. Especialitzada en matemàtiques financeres. Actualment és professora de Batxillerat. La seva trajectòria professional està molt vinculada al món educatiu .
Anna Pi

Anna Pi

Jove i activa. Jugadora d’handbol del BM Granollers. És enginyera química i futura mestra d’educació infantil
Oriol Altimira

Oriol Altimira

Professor de conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural. Membre de diverses entitats locals.
Amadeu Barbany

Amadeu Barbany

Botiguer de tota la vida. És la quarta generació d‘un negoci familiar fundat l’any 1895. Expresident de Gran Centre, l’associació de botiguers de Granollers que va revolucionar el sector amb unes idees que giraven a l’entorn del lligam estret entre comerç, cultura i ciutat
David Lorente

David Lorente

Arquitecte per la UPC i soci-fundador de HARQUITECTES. L’obra de l’estudi d’arquitectura ha merescut el reconeixement de diversos premis nacionals i internacionals, tant per obra construïda com en concursos d’idees
Martí Nadal

Martí Nadal

Director de l’Editorial Alpina, especialitzada en mapes i publicacions relacionades amb l’excursionisme i la muntanya i editor del segell "Marcòlic" i "Flor de Neu". Ha impulsat el canvi tecnològic de l’editorial, que va fundar el geògraf Salvador Llobet.
Santi Puig

Santi Puig

Empresari. Llicenciat en ciències econòmiques i en dret per la UB. Programa de Desenvolupament Directiu per IESE. Agent de la propietat immobiliària. Al llarg de la trajectòria personal i professional sempre ha estat vinculat i segueix en diferents institucions de la ciutat i comarca.