III JORNADES PER CONNECTAR CONEIXEMENTS

jornades_III

Les terceres jornades relacionen la música i l’esport. Dues disciplines amb una gran tradició a Granollers, una ciutat que dóna música i esportistes destacats a cada generació.

L’Escola Municipal de Música i el Conservatori “Josep M. Ruera” programa, per tercer any consecutiu, jornades per connectar coneixements entre la música i altres àrees educatives. Un ideal d’acció per establir i mantenir contacte, des de l’escola de música, amb idees i persones d’altres disciplines i vincular-ne l’aprenentatge.

Concerts, xerrades, taules rodones, recitals…

Duel 22 al 28 d’abril a l’Escola Municipal de Música i al Teatre Auditori de Granollers es programen activitats obertes a la participació de tothom que hi estigui interessat. Des de classes, a xerrades, concerts dels alumnes i recitals.
Participaran a les jornades destacats professionals i especialistes de diversos àmbits com el psicòleg esportiu Pep Font, que parlarà del rendiment en la música; a Jaume Rosset, metge que ha fet de les seves activitats paral·leles castellera i musical una especialitat mèdica; Xavier Yanguas, metge del FC Barcelona, autor d’un treball sobre la influència de la música en el rendiment esportiu; i Betlem Gomila, coach de músics i esportistes. En la taula rodona “Diàleg entre música i
esport” participarà el saxofonista Llibert Fortuny; amb la nedadora olímpica de sincronitzada Laia Pons i l’entrenadora Amalia Vega, i amb Toni Cornellas, president
de La Mitja. La música, a càrrec dels alumnes de l’Escola Ruera, serà present en tots els actes.
L’Orquestra de Cambra de Granollers dirigida per Edmon Colomer, també hi col·labora oferint un concert que inclourà peces de l’obra Sports et divertissements d’Erik Satie, orquestrades per a l’ocasió per estudiants de composició del Conservatori Superior del Liceu.