CONCERT: L’un? L’altre? o tots dos?

Divendres dia  28 d’abril de 2017

A les 19h i a les 20h

Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers

 

ORQUESTRA DE CAMBRA DE GRANOLLERS

EL VENT DE L’ORQUESTRA

Oboès: César Altur i Ivan Alcazo

Clarinets: Teresa  Noguerón i Gener Salicrú

Fagots: Daniel Ortuño i Carlos Martín

Trompes: David Bonet I David Arnau

L’Orquestra de Cambra de Granollers està integrada des dels seus inicis, ja fa 25 anys, per una plantilla de corda i un grup de vent estable que li aporta color, harmonia, textura i una visió molt àmplia del repertori i els estils de tots els temps. Per primera vegada en el nostre Cicle, podrem gaudir de tots aquests elements, de la mà del vent de l’ Orquestra de Cambra de Granollers.

Un concert que combinarà la música despreocupada i alegre de les Serenates i Divertiments de Mozart, obres molt populars al s. XVIII que amenitzaven els vespres als jardins dels aristòcrates, amb un s.XX molt francès. Estils de tots els temps!