Espais

Feu un volt per l’escola

    L’ actual seu de la nostra escola, que  disposa d’ un espai d’ uns 1.600 m2,  ha estat acondiciada per l’ equip d’ arquitectes barceloní de Salvador Matas i l’ empresa de construcció SOGESA, sobre un plànol original de l’ arquitecte granollerí Josep Maria Botey (responsable del disseny i construcció del Teatre Auditori).

    Un edifici repartit en quatre espais intercomunicats i polivalents:

    • un soterrani amb magatzem i aules d’ estudi a disposició dels alumnes (l’ escola també disposa d’ un banc d’ instruments de lloguer pels més petits)
    • una planta baixa que acull la consergeria, la secretaria, una sala d’ actes, la biblioteca i aula d’ estudis Carles Riera, i tres aules grans (piano, clavicèmbal i percussió)
    • la primera planta amb diverses aules i la sala de professors
    • i una segona planta amb cinc aules més (dues, les més grans, pensades pels grups d’ iniciació i els assaigs de les diverses orquestres)