La ciència no és per mi: gènere, equitat i vocacions a l’àmbit científic-tecnològic

A càrrec de Digna Couso (http://gent.uab.cat/dignacouso)

A l’àmbit científic-tecnològic la manca de diversitat és un problema no només social, sinó també econòmic. Desafortunadament, les noies i els col·lectius en desavantatge no hi estan prou representats. La baixa percepció d’autoeficàcia (“no sóc prou bo/bona per a estudiar ciències”) i la manca d’identitat (“no m’hi veig fent de científic/ca o enginyer/a”) són els principals factors limitants que fan que molts joves no optin per professions científiques i tecnològiques tot i tenir (de vegades sense que ho sapiguem) la capacitat per fer-ho.

Dimecres 26 d’abril, 18’30h. A la Sala d’Actes del Museu de Ciències Naturals de Granollers (https://goo.gl/maps/qtP4bdu9nJT2)

 

Robocat a Granollers: ANUL·LAT

Make and Learn portarà a la Troca el campionat ROBOCAT 2017, el 27 d ‘abril a la tarda. El Robocat és el primer campionat de robòtica lliure de Catalunya i aquesta serà la segona edició. Els robots es poden construir amb els materials que es desitgi i poden programar-se utilitzant qualsevol plataforma (lego, arduino, bitbloq, etc…)

Dijous 27 d’abril, tarda. A l’Aplegador de la Troca (https://goo.gl/maps/qeeQb8dpQfB2)