Blog - Latest News

Els guanyadors del concurs [És] Música tocaran al Festival Musik N Viu i a l’Off

esmusica17El passat dissabte 29 d’abril es va dur a terme la segona edició del concurs [És] Música, aquest any van participar un total de 10 grups de Granollers i la comarca, dels qual 2 eren de la categoria I [És] Música on tocaven a la plaça Folch i Torres i 8 grups musicals de la categoria [És] Música situats entre la plaça de la Porxada i la plaça de l’Església de Granollers. El concurs es va desenvolupar amb total normalitat i amb molt bona organització entre les places de manera que totes van començar i finalitzar a la mateixa hora. Tots els grups van poder fer les seves corresponents rondes musicals i demostrar el seu talent al llarg de tota la tarda.

Posteriorment, es va dur a terme el concert de Magret de Paco (guanyadors de l’any passat) al Gra per tal de relaxar els grups participants i fer-los passar una bona estona mentre el jurat del concurs passava a deliberar després d’haver puntuat els grups al llarg de la tarda.

Els guanyadors d’aquesta segona edició han estat INFLEXIÓN a la categoria [És] Música i de FIRSTMEN a la categoria de l’I [És] Música. Mentre el primer grup tocarà al Festival Musik N Viu el dia 1 de juliol, la categoria dels més joves ho faran el 17 de juny al Musik N Viu Off.

© Copyright - Musik N Viu - Wordpress themes