El Musik N Viu Off arriba a la 4a edició novament a la sala Nau B1

B_Off_004_Cartell-01Una nit Off amb 4 formacions musicals dalt de l’escenari

Dissabte vinent, 17 de juny, a partir de les 10 del vespre a la Nau B1 de Roca Umbert, arriba la segona proposta del Musik N Viu, la nit Off organitzada per Asgram (Associació Granollerina de Músics). El Musik N Viu Off arriba a la quarta edició repetint l’espai de l’any anteiror amb gran èxit.

La Nau B1 de Roca Umbert acollirà els concerts de les quater formacions que actuaran en aquesta ocasió. El cap de cartell és la banda vallesana de Santa Eulàlia de Ronçana, The Crab Apples com a cap de cartell, que presentarà el seu darrer EP, Hello Stranger (Discmedi, 2016), amb una sonoritat més madura i més crua, i lletres més crítiques. Completen la nit el granollerí Albert Lax amb el seu primer disc, The Deepest String, rock alternatiu en anglès; la banda de pop rock Tòpics; i Firstmen, format per músics de Granollers i les Franqueses, guanyadors de la darrera edició de l’I [És] Música el passat mes d’abril.

L’entrada el concerts és gratuïta però és important teniren compte les següents indicacions:

– Els menors de 16 anys han de venir acompanyats d’un adult al tractar-se d’un concert en un espai tancat (Decret 112/2010 de 31 d’agost Reglament d’Espectacles públics i activitats recreatives: “Limitacions d’accés per a les persones menors d’edat”).

– En el cas que el menor vingui amb el pare, mare o tutor/a signaran a l’entrada una autorització conforme que aquests se’n fan càrrec o la podeu portar mitjantçant aquest formulari.

– En el cas que el menor vingui acompanyat d’un altre adult el pare, mare, tutor/a l’ha d’autoritzar mitjançant aquest formulari.

– El mateix dia de l’espectacle també es podran sol·licitar aquests formularis.

– En el cas de no venir acompanyats d’un adult, amb l’autorització dels tutors/es, no es podrà accedir al recinte.

Més info i formularis a través d’aquest enllaç: MNVOFF