Un Musik N Viu Off amb unes 250 persones!

topicsLa Sala Nau B1 va ser l’escenari de la 4ª edició del Musik N Viu Off organitzat per l’entitat Asgram. Prop de 250 persones van anar omplint un espai pel qual van passar les quatre formacions programades: Firstmen, Tòpics, The Crab Apples i Albert Lax.
L’obertura de la nit va venir de la mà dels Firstmen damunt de l’escenari. Una banda molt jove i guanyadora del concurs I [Ès] Música d’aquest any, que va desplegar el seu repertori amb una posada en escena que va destacar pel seu elegant vestuari negre i de corbata vermella. Un munt de versions amb record especial per Chuck Berry i el seu Johnny B. Goode.
I de les versions, al rock català de Tòpics. Un projecte personal d’Albert López que s’acompanya d’una banda de músics a qui va agrair l’esforç per fer sonar tan bé el repertori en tan pocs dies de complicitats. Fins i tot es va atrevir amb una cançó de bressol.
Arribava el moment del cap de cartell: The Crab Apples. El grup vallesà format per tres noies, la Carla (veu i guitarra) i les dues Laies (guitarra i baix) i un noi a la batería, el Mauro, va desplegar tota la contundència, frescor i maduresa del seu últim treball “Hello Stranger”. Amb una posada en escena molt treballada i una sonoritat crua de lletres en anglès i plenes de crítiques a actituds socials, van haver de superar fins i tot uns petits problemes tècnics d’en Mauro amb la batería començant una cançó sense la base i demostrant l’experiència que ja acumulen.

I tancava la nit Albert Lax amb el seu primer treball discogràfic Deepest String. L’Albert es va presentar amb tota una banda, superant l’habitual color acústic de les seves composicions i convertint un munt d’emocions en música directe i sincera, barreja de folk i el rock alternatiu dels anys 90.
El Musik N Viu Off ja és história i tanca la programació de la Nau B1 d’aquesta temporada. A partir del 30 de juny comença el Musik N Viu del recinte firal. I ho fa amb un cap de semana intens en què el Jovent Ignorat i de nou Asgram, us porten dos grans cartells.