Cap de setmana intens amb les dues primeres nits del Musik N Viu

19554795_10154742530401705_6756369363220142784_nGairebé unes 5.000 persones van accedir a l’espai del reciente firal per veure en directe un total de vuit grups el primer cap de setmana.

Divendres 30 de juny va ser la nit de Jovent Ignorat amb grups tant coneguts com Doctor Prats i Buhos com a caps de cartell. A les 22 h sortien a l’escenari el grup De Cara a la Pared per desplegar el seu rock and roll festiu i engrescant al públic. Però  van ser els Buhos qui van agafar el relleu i van encendre el recinte amb una proposta mestissa cantada en català i on els membres de la banda van assolir el que busquen en cada concert: passar-ho bé i fer-ho passar millor. Arribava l’hora del barret de gran cap indi i les pintures fluorescents a la cara que també es deixaven veure en alguns i algunes de les assistents al concert; arribava l’hora de Festribal i els Doctor Prats. Fusió i dinàmica damunt l’escenari buscant sempre les complicitats amb el públic. Per tancar la nit La banda del Coche Rojo i els seus vestuaris de pilot de Formula 1 del segle passat. Versions molt conegudes dels anys 90, des de l’Ska més festiu als grups catalans més reconeguts, donaven peu als cors des de baix de l’escenari.

I sense gairebé temps per descansar, l’entitat Asgram debutava al Musik N Viu del Parc Firal el dissabte 1 de juliol. Acostumats a l’Off de la Sala Nau B1, es presentaven a l’espai amb una cert nervisisme per el debut de la seva primera edició del  MNV. Però el cartell proposat va superar les expectatives i va permetre veure un bon aforament. Una nit de rock en estat pur que van inaugurar Inflexión, un grup de metal amb molt de grovee. Tot seguit els Magret de Paco van innundar amb el seu rock festiu i potent deixant clara progressió com a grup guanyador l’any 2016  en el concurs [És] Música.

Canvi de backline i arribaven a mitja nit els cap de cartell, els sevillans de Gritando en Silencio. Rock en estat pur que en les mateixes paraules del cantant té l’origen en el blues i que amb el seu treball discogràfic, l'”Edad de Mierda”, van ocupar l’escenari durant una hora i mitja. La nit la van tancar Coet, un quintet de Sant Boi amb un directe excel·lent.
Ara el Musik N Viu camina cap a el seu segon cap de setmana. Recordeu, dos propostes ens esperen: Diables de Granollers que ens portarà a Juantxo Skalari i la Rude Band, La F.R.A.C, Lokito LoPongo, Aldarull i Rialles Sound System mentre que Ausa ens proposa dissabte 8 de juliol a Los Mambo Jambo, Manero Sound System i Museless.