Com arribar-hi?

Plaça Porxada

10 de juny a les 17 h

 

Musik N Viu Kids 

El Festival Musik N Viu Kids es portarà a terme l’11 de juny a la plaça de la Porxada, situada al centre de la ciutat, on hi ha l’Ajuntament de Granollers.

En cotxe: Podeu deixar el vehicle prop dels carrers Princesa, Ricomà, Sant Jaume. Aquests carrers són de zona blava. En cas de no voler deixar el cotxe en zona de pagament, us recomamen el Passeig Fluvial, paral·lel el C. de Roger de Flor, a l’altura de l’escola Salvador Espriu i l’institut Antoni Cumella. Caminant en direcció a la pl. de l’Església, arribareu a la Porxada en no més de 10 minuts.

En tren: Baixeu a l’estació de Granollers centre i dirigiu-vos a l’ av. de Sant Esteve; a l’altura de la parada d’autobusos de la Sagalés, travesseu el carrer en direcció Josep Umbert i seguiu per la zona de vianants. Un cop al carrer de Joan Prim, gireu a la dreta i aneu pel C. de Santa Esperança (el segon carrer que us queda a la banda esquerra). Al final del carrer haureu arribat a la pl. de la Porxada.

En autobús: Parada a l’estació d’autobusos de la Sagalés; travesseu el carrer en direcció Josep Umbert i seguiu per la zona de vianants. Un cop al carrer de Joan Prim gireu a la dreta i aneu pel C. de Santa Esperança (segon carrer que us queda a la banda ’esquerra). Al final del carrer haureu arribat a la pl. de la Porxada.

Més informació, a través d’aquest mapa.

Nau B1. Roca Umbert

C. Prat de la Riba, 77

17 de juny a partir de les 22 h

Musik N Viu Off

El Festival Musik N Viu Off se celebrarà el 18 de juny a la Nau B1 de Roca Umbert, situada al c. de Prat de la Riba, 77 de Granollers.

En cotxe: Per arribar-hi, podeu deixar el vehicle prop dels carrers de Lluís Companys, Passeig Fluvial, c. de Camp de les Moreres, c. de Comerç i voltants. Quan accediu al recinte de Roca Umbert us trobareu a mà dreta el bar de la Troca i a l’esquerra, la Biblioteca Roca Umbert; travesseu aquests dos espais i després d’una porta amb reixa accedireu al recinte de la Nau B1.

En tren: Baixeu a l’estació de Granollers centre i dirigiu-vos tot dret pelc. de Camp de les Moreres, a l’altura de l’institut Carles Vallbona. A la cantonada del c. de Lluís Companys gireu a la dreta i just al final del carrer us trobareu un semàfor. Gireu a la dreta, al c. de Prat de la Riba, 77. Quan accediu al recinte de Roca Umbert us trobareu a mà dreta el bar de la Troca i a l’esquerra, la Biblioteca Roca Umbert; travesseu aquests dos espais i després d’una porta amb reixa, accedireu al recinte de la Nau B1.

En autobús: Parada a l’estació d’autobusos de la Sagalés; dirigiu-vos cap a l’av. de Sant Esteve i gireu pel c. de Foment; seguiu fins gairebé al final del c. de Prat de la Riba, 77 (abans del semàfor amb la cantonada del c. de Lluís Companys). Quan accediu al recinte de Roca Umbert us trobareu a mà dreta el bar de la Troca i a l’esquerra, la Biblioteca Roca Umbert; travesseu aquests dos espais i després d’una porta amb reixa accedireu al recinte de la Nau B1.

Més informació, a través d’aquest mapa.

Parc Firal de Granollers

Av. Verge de Montserrat, 36

30 de juny a partir de les 22 h

1, 7 i 8 de juliol a partir de les 22 h

Festival Musik N Viu

En cotxe: Agafeu l’autopista C-58 en direcció Sabadell-Terrassa-Manresa-Túnel del Cadí-A-7-Girona-França, i continueu per l’enllaç de l’autopista Barcelona-Montmeló. Seguiu per la C-33 fins a la sortida número 2 en direcció Parets-Vic-Puigcerdà. Continueu per la C-17, fins entrar a Granollers. Podeu aparcar entre el carrer de Londres i el Passeig Fluvial.

En tren: Els trens de Renfe connecten Barcelona amb Granollers (línies C2: Maçanet-Vilanova i la Geltrú-Sant Vicenç de Calders; la C3: l’Hospitalet del Llobregat-Vic-Ripoll-Puigcerdà; o la línia Barcelona-Granollers-Girona-Portbou).

En autobús: Els autobusos Sagalés també connecten Barcelona amb Granollers (línies: Barcelona-Granollers; Vic-Universitat Autònoma de Barcelona-Barcelona). El recinte del Parc Firal queda fora del casc urbà, té comunicació a través de la N-152 i la C-35 (ronda Sud). Connectada amb les estacions de Renfe de Granollers Centre i Granollers Nord. Un autobús urbà comunica el centre de Granollers amb el Parc Firal.

Més informació a través d’aquest mapa.

Click here to add your own text

© Copyright - Musik N Viu - Wordpress themes