Plaça de l’Església

9 de juny a les 18 h

Inici d’activitats a les 18 h

Concerts a partir de les 19.30 h

 

Musik N Viu Kids 

El Festival Musik N Viu Kids es portarà a terme el 9 de de juny a la plaça de l’Església, situada al centre de la ciutat,  al costat de la plaça de la Porxada i davant de l’Església de Sant Esteve.

En cotxe: Podeu deixar el vehicle prop dels carrers Princesa, c.Ricomà i c. Sant Jaume. Aquests carrers són de zona blava. En cas de no voler deixar el cotxe en zona de pagament, us recomanem el Passeig Fluvial, paral·lel el carrer Roger de Flor, a l’alçada de l’escola Salvador Espriu i l’institut Antoni Cumella. Caminant arribareu a la plaça de l’Església en només de 10 minuts.

En tren: Baixeu a l’estació de Granollers centre i dirigiu-vos a l’ avinguda de Sant Esteve; a l’alçada de la parada d’autobusos de la Sagalés, travesseu el carrer en direcció Josep Umbert i seguiu per la zona de vianants. Un cop al carrer de Joan Prim, gireu a la dreta i aneu pel carrer Santa Esperança (el segon carrer que us queda a la banda esquerra). Al final del carrer haureu arribat a la pl. de la Porxada i si creueu la plaça per l’esquerra de l’Ajuntament ja haureu arribat a la plaça de l’Església.

En autobús: Parada a l’estació d’autobusos de la Sagalés; travesseu el carrer en direcció Josep Umbert i seguiu per la zona de vianants. Un cop al carrer de Joan Prim gireu a la dreta i aneu pel carrer de Santa Esperança (segon carrer que us queda a la banda esquerra). Al final del carrer haureu arribat a la pl. de la Porxada i si creueu la plaça per l’esquerra de l’Ajuntament ja haureu arribat a la plaça de l’Església.

Més informació, a través d’aquest mapa.

Nau B1. Roca Umbert

C. Prat de la Riba, 77

16 de juny

Obertura de portes a les 22 h

Inici de concerts a les 22.30 h

Musik N Viu Off

El Festival Musik N Viu Off se celebrarà el 18 de juny a la Nau B1 de Roca Umbert, situada al c. de Prat de la Riba, 77 de Granollers.

En cotxe: Per arribar-hi, podeu deixar el vehicle prop dels carrers de Lluís Companys, Passeig Fluvial, c. de Camp de les Moreres, c. de Comerç i voltants. Quan accediu al recinte de Roca Umbert us trobareu a mà dreta el bar de la Troca i a l’esquerra, la Biblioteca Roca Umbert; travesseu aquests dos espais i després d’una porta amb reixa accedireu al recinte de la Nau B1.

En tren: Baixeu a l’estació de Granollers centre i dirigiuvos tot dret pelc. de Camp de les Moreres, a l’altura de l’institut Carles Vallbona. A la cantonada del c. de Lluís Companys gireu a la dreta i just al final del carrer us trobareu un semàfor. Gireu a la dreta, al c. de Prat de la Riba, 77. Quan accediu al recinte de Roca Umbert us trobareu a mà dreta el bar de la Troca i a l’esquerra, la Biblioteca Roca Umbert; travesseu aquests dos espais i després d’una porta amb reixa, accedireu al recinte de la Nau B1.

En autobús: Parada a l’estació d’autobusos de la Sagalés; dirigiu-vos cap a l’av. de Sant Esteve i gireu pel c. de Foment; seguiu fins gairebé al final del c. de Prat de la Riba, 77 (abans del semàfor amb la cantonada del c. de Lluís Companys). Quan accediu al recinte de Roca Umbert us trobareu a mà dreta el bar de la Troca i a l’esquerra, la Biblioteca Roca Umbert; travesseu aquests dos espais i després d’una porta amb reixa accedireu al recinte de la Nau B1.

Més informació, a través d’aquest mapa.

Parc Torras Villà

28 de juny 

Obertura de portes a  les 22 h 

Inici dels concers a les 23 h 

1 de juliol (vermut)

Obertura de portes a les 11 h

Inici de concerts a les 12 h 

Festival Musik N Viu

En cotxe: Podeu deixar el vehicle prop dels carrers Girona i Agustí Vinyamata. Aquests carrers són de zona blava. En cas de no voler deixar el cotxe en zona de pagament, us recomanem l’aparcament La Bòbila situat al camí de Santa Quitèria s/n. Es tracta d’un aparcament municipal gratuït de 350 places a tocar de l’edifici judicial. Caminant pel carrer de Josep Umbert i Ventura en pocs minuts arribareu al Parc de Torres Villà.

En tren: Baixeu a l’estació de Granollers centre i dirigiu-vos a l’ avinguda de Sant Esteve. Camineu al llarg de l’avinguda i quan arribeu a l’estació d’autobusos de la Sagalés seguiu remuntant l’avinguda i en 2 minuts, haureu arribat al Parc de Torres Villà just al seu costat.

En autobús: Parada a l’estació d’autobusos de la Sagalés. L’estació d’autobusos està situada just al costat del Parc de Torres Villà, si camineu per l’Avinguda del Parc direcció nord hi arribareu en 2 minuts.

Més informació a través d’aquest mapa.

Parc Firal de Granollers

Av. Verge de Montserrat, 36

29 i 30 de juny 

Obertura de portes a les 22 h 

Inici de concerts a les 23 h 

Festival Musik N Viu

En cotxe: Agafeu l’autopista C-58 en direcció Sabadell-Terrassa-Manresa-Túnel del Cadí-A-7-Girona-França, i continueu per l’enllaç de l’autopista Barcelona-Montmeló. Seguiu per la C-33 fins a la sortida número 2 en direcció Parets-Vic-Puigcerdà. Continueu per la C-17, fins entrar a Granollers. Podeu aparcar entre el carrer de Londres i el Passeig Fluvial.

En tren: Els trens de Renfe connecten Barcelona amb Granollers (línies C2: Maçanet-Vilanova i la Geltrú-Sant Vicenç de Calders; la C3: l’Hospitalet del Llobregat-Vic-Ripoll-Puigcerdà; o la línia Barcelona-Granollers-Girona-Portbou).

En autobús: Els autobusos Sagalés també connecten Barcelona amb Granollers (línies: Barcelona-Granollers; Vic-Universitat Autònoma de Barcelona-Barcelona). El recinte del Parc Firal queda fora del casc urbà, té comunicació a través de la N-152 i la C-35 (ronda Sud). Connectada amb les estacions de Renfe de Granollers Centre i Granollers Nord. Un autobús urbà comunica el centre de Granollers amb el Parc Firal.

Més informació a través d’aquest mapa.

Click here to add your own text