JOVENT IGNORAT

Qui som?

El Jovent Ignorat és una associació juvenil sense ànim de lucre que des del 2003 té l’objectiu de promoure activitats lúdiques i culturals per als joves de Granollers. Tot i que organitzem diverses activitats durant l’any, les que més destaquen són la Revetlla i el Musik N Viu.

Què fem?

Som un col·lectiu de joves que ens dediquem a la promoció i producció d’activitats festives a la ciutat de Granollers. La finalitat de les nostres activitats no és el lucre econòmic, sinó el benefici de caràcter participatiu i social. Aquest any seguim participant al Festival Musik N Viu, oferint una nit plena d’actuacions amb un estil diferenciat.

Més info:

www.joventignorat.cat

www.facebook.com/joventignorat

@joventignorat

DIABLES DE GRANOLLERS

Qui som?

L’any 1985 neix a Granollers un grup de diables per tal d’engrescar la Festa Major de Blancs i Blaus. La bona acceptació va propiciar les ganes i l’entusiasme per contribuir a recuperar aquesta tradició. La colla, amb més de 200 persones, la formen 3 grups: infantil, jove i gran.

Què fem?

Els Diables de Granollers fan una mitjana de 12 actuacions a l’any: han estat a festes majors de tot Catalunya i més enllà. Les actuacions, seguides per un nombrós públic, estan obertes a tothom que tingui ganes de ballar i fer gresca. Els Diables hi posem el foc i el ressò dels timbals. Durant tots aquests anys hem saltat, espantat, animat, encès, socarrimat i cremat arreu.

On som?

La Troca. Centre de cultura popular i tradicional. Roca Umbert

C. Enric Prat de la Riba, 77

08401 Granollers

Tel.: 93 860 48 54

Més info: 

www.diablesdegranollers.com

diables@diablesdegranollers.com

Facebook de Diables

@diablesgrn

 

 

AUSA

ASSOCIACIÓ URBANA DE SONS I ARTS

Qui som?

Entitat que persegueix la promoció cultural d’artistes i creadors. La recerca i la creació d’espais de divulgació per als artistes i creadors en les diferents i múltiples disciplines d’expressió artística (música, teatre, dansa i altres generes equiparables).

Què fem?

La creació d’esdeveniments, espectacles i espais per la divulgació i visibilitat de joves artistes, nous creadors i múltiples propostes culturals de la nostra comarca. Una entitat granollerina integrada per músics, programadors i gestors culturals amb àmplia experiència com a creadors de cultura a Granollers.

Més info: 

https://www.ausagranollers.cat

www.facebook.com/ausavalles