Entitat Kids MNV

ESPLAI GUAI! DE PALOU

Qui som?

L’Esplai Guai! de Palou té la missió d’assolir les tres funcions que el lleure ha de complir en els nens: descans, diversió i desenvolupament, lluny de les necessitats i obligacions diàries. Això s’intenta aconseguir a través d’un procés internacional, de relació i contacte humà, integral, d’hàbits (amb finalitats i objectius) i englobat en un context social.

 Què fem?

Ens dediquem al món del lleure mitjançant un esplai de cap de setmana, dirigit a nens i nenes de 4 a 17 anys. Les nostres activitats al llarg de l’any són: esplai de caps de setmana, sortides de caps de setmana d’un o dos dies, campaments de Setmana Santa i casal d’estiu.
Aquest 2017 participem per 5è any al Festival Musik N Viu amb la intenció d’oferir als infants i les seves famílies una tarda lúdica i musical.

 On som?

Centre Cívic de Palou

Pg. Doctor Fabregas s/n

08401 Palou, Granollers

Més info:

www.esplaiguai.org

esplai@esplaiguai.org

ESPLAI ESTEL DEL MATÍ

Qui som?

L’esplai L’Estel del Matí és un col·lectiu dedicat a potenciar les relacions interpersonals i el desenvolupament dels infants de 4 a 12 anys. És una entitat sociocultural sense ànim de lucre que engloba tres àrees: lleure, social i cultural.

Què fem?

En l’àmbit de lleure, els nens, nenes i adolescents dels barris de Bellavista, Can Mònic i Lledoner ens trobem per fer activitats recreatives en un ambient saludable i amb valors.

Aquest any participem per primera vegada al Festival Musik N Viu  Kids amb molta il·lusió!

On som?

Ens trobareu a la plaça de Can Mònic, s/n, de Granollers.

Més info: -

 

 

© Copyright - Musik N Viu - Wordpress themes