ESPLAI GUAI! DE PALOU

Qui som?

L’Esplai Guai! de Palou té la missió d’assolir les tres funcions que el lleure ha de complir en els nens: descans, diversió i desenvolupament, lluny de les necessitats i obligacions diàries. Això s’intenta aconseguir a través d’un procés internacional, de relació i contacte humà, integral, d’hàbits (amb finalitats i objectius) i englobat en un context social.

 Què fem?

Ens dediquem al món del lleure mitjançant un esplai de cap de setmana, dirigit a nens i nenes de 4 a 17 anys. Les nostres activitats al llarg de l’any són: esplai de caps de setmana, sortides de caps de setmana d’un o dos dies, campaments de Setmana Santa i casal d’estiu.

 On som?

Centre Cívic de Palou

Pg. Doctor Fabregas s/n

08401 Palou, Granollers

Més info:

www.esplaiguai.org

esplai@esplaiguai.org

ESPLAI L’ESTEL DEL MATÍ

Qui som?

L’esplai L’Estel del Matí és un col·lectiu dedicat a potenciar les relacions interpersonals i el desenvolupament dels infants de 4 a 12 anys. És una entitat sociocultural sense ànim de lucre que engloba tres àrees: lleure, social i cultural.

Què fem?

En l’àmbit de lleure, els nens, nenes i adolescents dels barris de Bellavista, Can Mònic i Lledoner ens trobem per fer activitats recreatives en un ambient saludable i amb valors.

On som?

Ens trobareu a la plaça de Can Mònic, s/n, de Granollers.

Ens trobem tots els dimecres aproximadament de 18 a 20 h, amb opció d’alguna sortida els dissabtes.

 

 

ESPLAI D’ASSÍS

Qui som?

L’Esplai d’Assís és una entitat de lleure que va néixer l’any quan un grup de joves d’El Xiprer de Granollers ens vam il·lusionar per a construir un espai on poder acompanyar els infants que creixien uns anys per sota nostre i que també formaven part d’aquest equip de persones que volíem viure plenament el present i el futur.

Què fem?

L’objectiu principal és treballar totes aquelles mancances que l’educació formal, en molts casos, passa per alt: la creativitat, el desenvolupament de les relacions, la música, l’expressió dels sentiments, l’autonomia, la mirada crítica envers el món on ens movem. L’Esplai d’Assís parteix de la idea d’esdevenir arrels, troncs, branques, l’aigua, la llum i l’estima que necessita aquest arbre que cuidem entre totes les persones que formem part de l’esplai: monitors/es, infants i famílies.

Ens dirigim a nens/es i joves de 1r de primària fins a 3r d’ESO

On som?

El Xiprer
C/Josep Umbert, 137
Granollers

Més info: 

L’Esplai d’Assís

esplaiesplai@gmail.com

 

 

AULA DE MÚSICA L’ORQUESTRA

Qui som?

L’Aula de Música L’Orquestra és una escola de música de Granollers on es formen músics de totes les edats, ja sigui com a entreteniment o bé per obtenir els diferents títols professionals, tant modern com clàssic, seguint els programes oficials. Compten amb alguns dels millors professionals del sector i això els permet ensenyar i formar músics de gran nivell.

 Què fem?

Quant els combos, és una assignatura del departament de música moderna de l’escola que, es basa en ensenyar als alumnes a tocar en grup, com si fos una simulació d’un grup real. Els alumnes aprenen a coordinar-se i a treballar en equip, per tal de consolidar un bon grup, i així, si l’alumne ho desitja, poder iniciar un projecte musical en condicions. Els estils que toquen varien segons el seu gust, però intentem variar entre diferents estils, com per exemple clàssics del rock com Queen, fins als estàndards de jazz més coneguts.

 On som?

Carrer Bartolomé Esteban Murillo, 27
Granollers

Més info:

www.aulademusicalorquestra.com
www.facebook.com/aulamusicalorquestra

XARXA DE CENTRES OBERTS

Qui som?

Els centres oberts són equipaments que tenen com a objectiu educar, compensar i sociabilitzar infants i joves en el seu temps de lleure.

 Què fem?

Són serveis diürns que realitzen una tasca preventiva, que donen suport, potencien l’adquisició d’aprenentatges bàsics i d’oci educatiu, d’hàbits i normativa social.

Activitats lúdiques, tallers de manualitats, reforç escolar, jocs, esports, activitats de relació, activitats formatives i compensatòries, de dinamització del barri…

Funcionen en horari extraescolar: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, en grups d’edat de 6 a 14 anys.

 On som?

Centre Obert Ponent: c. València, s/n (pati interior). Tel. 93 846 75 78
Centre Obert Nord: c. Lledoner, 6 (Centre Cívic Nord). Tel. 93 846 60 72
Centre Obert Sud: c. Roger de Flor, 127 (Espai Cangur). Tel. 93 879 16 59
Centre Obert Font Verda: c. Passeig de la Muntanya, 143. Tel. 93 625 03 86
Centre Obert Congost: c. Maria Palau s/n Tel. 93 840 43 14

Més info:

Centre Obert Ponent:  coponent@ajuntament.granollers.cat

Centre Obert Nord: conord@ajuntament.granollers.cat

Centre Obert Sud: cosud@ajuntament.granollers.cat

Centre Obert Font Verda: cofontverda@ajuntament.granollers.cat

Centre Obert Congost: cocongost@ajuntament.granollers.cat