Història

Musik N Viu és un festival de música en directe que va néixer l’any 2004-2005 fruit de la demanda de diverses entitats i grups de joves que es ressentien de la manca d’espais d’oci nocturn a la ciutat, i de la necessitat de crear una programació alternativa i de referència en el mapa musical de Catalunya.

L’objectiu del festival és facilitar als joves amb inquietuds musicals una alternativa d’oci nocturn a l’estiu, programada i gestionada entre el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Granollers i les entitats de la ciutat, que aposta per la música en directe amb una programació que resulti una oferta atractiva per als joves i en un espai adequat per a la celebració de concerts.

La base que enriqueix aquest projecte és el protagonisme que tenen les entitats com a organitzadores, de tal manera que no només en són les beneficiàries, sinó també les responsables del bon funcionament del Festival. 

Aquest any 2017, s’ofereix un festival amb quatre nits d’estils ben diferents impulsades per les entitats de Jovent Ignorat, Diables de Granollers, ASGRAM (Ass. de Músics Granollerins) i AUSA (Ass. Urbana de Sons i Arts).

També tindrem un Musik N Viu Off al pur estil rockque donarà a grups de la comarca l’oportunitat de presentar-se en el marc del festival a través de la gestió d’ASGRAM, Associació de Músics Granollerins.

Seguirem comptant amb una tarda de Musik N Viu Kids amb concerts dirigits a un públic familiar i infantil, organitzada per l’entitat de lleure Esplai Guai! de Palou i l’Estel del Matí.

© Copyright - Musik N Viu - Wordpress themes