Musik N Viu és un festival de música en directe que va néixer l’any 2004-2005 fruit de la demanda de diverses entitats i grups de joves que es ressentien de la manca d’espais d’oci nocturn a la ciutat, i de la necessitat de crear una programació alternativa i de referència en el mapa musical de Catalunya.

L’objectiu del festival és facilitar als joves amb inquietuds musicals una alternativa d’oci nocturn a l’estiu, programada i gestionada entre el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Granollers i les entitats de la ciutat, que aposta per la música en directe amb una programació que resulti una oferta atractiva per als joves i en un espai adequat per a la celebració de concerts.

La base que enriqueix aquest projecte és el protagonisme que tenen les entitats com a organitzadores, de tal manera que no només en són les beneficiàries, sinó també les responsables del bon funcionament del Festival.

Aquest any 2018 s’ofereix un festival amb canvis pel que fa a les dates i els llocs dels concerts.

Amb tres nits d’estils ben diferents impulsades per les entitats de Jovent Ignorat, Diables de Granollers i AUSA i una sessió de vermut gestionada per AUSA.

Les dates i els espais seran els següents: dijous 28 de juny i diumenge 1 de juliol es farà al Parc Torras Villà. Mentre el dijous 28 de juny seran concerts nocturns, el dia 1 de juliol serà un Musik N Viu en format vermut i concerts de dia. Totes dos accions són gestionades per l’entitat AUSA (Ass. Urbana de Sons i Arts).

Els dies 29 i 30 de juny es mantindrà a l’espai del Parc Firal de Granollers. El dia 29 anirà a càrrec de diables de Granollers i el 30 a càrrec de Jovent Ignorat.

També tindrem un Musik N Viu Off al pur estil  heavy metal el 16 de juny a la Nau B1 de Granollers, també novetat d’aquest any, que donarà a grups de la comarca l’oportunitat de presentar-se en el marc del festival a través de la gestió d’ASGRAM, Associació de Músics Granollerins.

Seguirem comptant amb una tarda de Musik N Viu Kids el 9 de juny, aquest any a la plaça de l’Església amb concerts dirigits a un públic familiar i infantil, organitzada per l’entitat de lleure Esplai Guai! de Palou, Estel del Matí, Esplai d’Assís, Xarxa de Centres oberts i l’aula de música l’Orquestra.