7ª EDICIÓ – PROGRAMA JUNY 2019

Dirigit a un públic infantil i familiar

18 h COMENÇA EL FESTIVAL AMB TIMBALADA MUSICAL!

Cercavila per la ciutat

Timbalers i timbaleres de la Colla Infantil i la Colla Jove de Diables de Granollers

18.15 h TOCA AMB NOSALTRES!

Participa dels tallers musicals i berena fruita fresca!

19.30 h BALLA, ESCOLTA I PALPA LA MÚSICA!

Taller participatiu de batucada 

A càrrec l’Aula de Música l’Orquestra

20 h CONCERT FINAL

LALI BEGOOD

Futur-Oh! i el nen que portes dins

LALI BEGOOD

FUTUR-OH! I EL NEN QUE PORTES DINS

GRUP D’ANIMACIÓ MUSICAL

L’espectacle del nou àlbum Futur-Oh! (2018) ple d’energia i humor. Onze temes que transiten pel funky, el kid-hop, el country, el reggae, el folk, el rock, el pop, la cúmbia i la música balcànica. Sense complexos ni tabús, amb lletres que toquen vivències i valors compartits per pares i fills, la Lali va teixint un diàleg que esborra la barrera entre escenari i públic.

Format amb banda completa, ideal per: festivals, festes majors, esdeveniments culturals. Let’s love’n’roll, famílies!

Més informació:
Web oficial
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

CERCAVILA MUSICAL

TIMBALERS I TIMBALERES  DE LA COLLA INFANTIL I JOVE

DIABLES DE GRANOLLERS

L’any 1985 amb el naixement dels Diables de Granollers es recupera una de les tradicions catalanes més arrelades. Durant més de 25 anys han saltat, espantat, animat, encès, socarrimat i cremat per tot arreu.

Aquest any els timbalers i les timbaleres de les colles jove i infantil donaran el tret de sortida del Musik N Viu Kids amb una cercavila.

Més informació:
Web oficial
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

AULA DE MÚSICA L’ORQUESTRA

L’Aula de Música L’Orquestra és una escola de música de Granollers on es formen músics de totes les edats, ja sigui com a entreteniment o per obtenir els diferents títols professionals, modern o clàssic, seguint els programes oficials. Compten amb alguns dels millors professionals del sector i això els permet ensenyar i formar músics de gran nivell.

Una de les seves especialitats són els combos. Ensenyen els alumnes a tocar en grup. Els estudiants aprenen a coordinar-se i a treballar junts, per crear un bon equip i així, si l’alumne ho desitja, poder iniciar un projecte musical amb prou preparació. Els estils varien segons el gust de cadascú, però busquen la variació, amb música que inclou des dels clàssics de rock fins als estàndards de jazz més coneguts.

Aquest any, l’Orquestra ens té preparat un taller de percussió i batucada participatiu  i, a més, organitzaran tallers musicals.

Més informació: 
Web oficial
Facebook
Instagram