Musik N Viu Kids

5ª edició del Festival Musik N Viu Kids dirigit a un públic infantil i familiar

Durant la tarda del 10 de juny, des de les 17.30 fins les 21 h, la plaça de La Porxada es convertirà en una festa de música i participació.

Hi hauran tallers de construcció d’ instruments a càrrec de les entitats de lleure  i de l’aula de música l’Orquestra, un cercavila a càrrec del grup de música al barri del Centre Cívic Can Gili, mostres musicals i un cercle de percussió a càrrec de Pau Gimeno on tu seràs el protagonista!

I no us oblideu, a les 19.30 h tothom ben apunt per moure el cos amb el grup d’animació infantil LA BELLUGA.

Aquest any l’organització del festival per els més petits ve de la mà de les entitats de lleure: Esplai Guai! de Palou i Esplai l’Estel Matí.

LA BELLUGA

GRUP D’ANIMACIÓ MUSICAL

La Belluga és un grup d’animació infantil que fa gaudir petits i grans a través de la seva música i danses. “Anem de festa” és un espectacle dinàmic, enèrgic i àgil. La banda interactua amb els assistents, tant si es coneixen com si no, i omple la plaça de felicitat, solidaritat i amistat. Cada actuació és, així, una experiència única i compartida.

 Més info:

https://labelluga.wordpress.com

www.facebook.com/labelluga

labelluga@gmail.com

CERCLE DE PERCUSSIÓ 

Un cercle de percussió és una trobada en què els participants fan servir aquests instruments per passar una estona divertida fent música plegats. Acompanyats d’un facilitador que els va guiant, els participants s’escolten i proposen idees musicals que es van convertint en una actuació rica en complicitats.
Basada en les tradicions ancestrals que empren el ritme com a nexe d’unió, el cercle convida tothom a participar-hi d’acord amb els seus coneixements, sense que calgui una experiència musical prèvia.
Pau Gimeno és músic i musicoterapeuta; treballa amb diversos col·lectius que demostren que el ritme facilita la comunicació i la col·laboració entre les persones.

Més info:

- Facebook: Cercles de Percussió

© Copyright - Musik N Viu - Wordpress themes