6ª EDICIÓ DEL FESTIVAL MUSIK N VIU KIDS

Dirigit a un públic infantil i familiar

PROGRAMA JUNY 2018

18 h
COMENÇA EL FESTIVAL!
Gaudeix de tallers musicals de percussió i jocs gegants.

De 18 a 19 h
MÚSICA EN DIRECTE
A càrrec de les Combos de l’Aula de Música l’Orquestra

18.30 h
BALLA AMB NOSALTRES
Vine i pràctica amb nosaltres els passos per la nostra master class africana!

19.15 h
MOU EL COS!
Master class africana

19.30 h
CONCERT DE PERCUSSIÓ
Taka Taka Chombo

20 h
BALLA AMB NOSALTRES!
LA TRESCA I LA VERDESCA
Espectacle: A quant va la mel?

LA TRESCA I LA VERDESCA

GRUP D’ANIMACIÓ MUSICAL

La Tresca i la Verdesca és un grup de música per a tota la família que aposta pels espectacles de creació i per un repertori amb cançons de composició pròpia. Va oferir la seva primera actuació l’abril de 1998. Durant aquests gairebé vint anys de trajectòria, trescant trescant, han arribat a crear i presentar diferents espectacles. Durant aquests anys La tresca ha editat tres CD: La Tresca i la Verdesca, 4 i L’Endrapasomnis, tots editats amb la discogràfica Temps Record.

 Més info:

www.latresca.com
www.facebook.com/Latrescailaverdesca
twitter.com/trescaiverdesca
@latresca

TAKA TAKA CHOMBO

GRUP DE PERCUSSIÓ

Taka Taka Chombo és un grup format per 8 joves de la Colla dels Blancs que, apart de tenir un nom curiós, també fan percussió amb tot de materials reciclats! Sovint se’ls pot veure fent coses estranyes i solen córrer per la ciutat amb un contenidor! I quan pugen sobre l’escenari… mai se sap que passarà…

Més info:

www.facebook.com/takatakachombo
twitter.com/ChomboTaka
@takatakachombo

COMBOS DE L’AULA DE MÚSICA L’ORQUESTRA

L’Aula de Música L’Orquestra és una escola de música de Granollers on es formen músics de totes les edats, ja sigui com a entreteniment o bé per obtenir els diferents títols professionals, tant modern com clàssic, seguint els programes oficials.
Compten amb alguns dels millors professionals del sector i això els permet ensenyar i formar músics de gran nivell. Quant els combos, és una assignatura del departament de música moderna
de l’escola que, es basa en ensenyar als alumnes a tocar en grup, com si fos una simulació d’un grup real. Els alumnes aprenen a coordinar-se i a treballar en equip, per tal de consolidar un bon grup, i així, si l’alumne ho desitja, poder iniciar un projecte musical en condicions. Els estils que toquen varien segons el seu gust, però intentem variar entre diferents estils, com per exemple clàssics del rock com Queen, fins als estàndards de jazz més coneguts.
Al Musik N Viu Kids tindrem la oportunitat de poder sentir 6 combos de l’escola que ens faran 2 o 3 cançons cada un.

Més info:

www.aulademusicalorquestra.com
www.facebook.com/aulamusicalorquestra