5ª EDICIÓ DEL FESTIVAL MUSIK N VIU OFF

L’Associació Granollerina de Músics (ASGRAM) celebrà aquest acte musical un cap de setmana abans del Festival dels 4 dies  amb grups de música comarcals i al pur estil heavy metal.

ASGRAM és una associació sense ànim de lucre composta per joves músics de Granollers i el Vallès Oriental amb la finalitat de promoure, fer créixer i millorar el panorama musical  a la ciutat.

– Obertura de portes: 22 h

– Inici dels concerts: 22.30 h

– Lloc: Sala de concerts Nau B1. Roca Umbert

– Entrada gratuïta

* Informació rellevant:

Els menors de 16 anys han de venir acompanyats d’un adult al tractar-se d’un concert en un espai tancat i que la persona responsable o tutor/a legal haurà de signar un document de compromís de responsabilitat. Sense un adult  ni la deguda autorització el menor no podrà accedir al recinte musical. Per més informació sobre aquest tema i obtenir l’autorització per omplir-la prèviament consulteu la següent noticia: clica aquí

WE EXIST EVEN DEAD

CAP DE CARTELL

We Exist Even Dead neix el 2016 com un projecte artísticament ambiciós, buscant el seu propi espai en l’escena internacional de la música extrema. La formació encarna el metal en totes les seves formes, fugint tant dels purismes enclaustrats al segle passat com de l’elitisme en l’escena més contemporània. Generen híbrids de riffs pesats i ritmes frenètics, mestissatges on la l’epicitat i l’extrem comparteixen cançó, sense vetar cap branca vocal i unint llaços entre el groove, el metalcore i frasejats progressius.
Aquests mateixos elements els vam veure gestant-se en el seu primer EP Meet No End (Sebastian Sendon, 2016) i plenament desenvolupats en el seu LP Eventide (PLYGRNDStudio, 2018).
Altament recomanables per als qui no posin pegues a barrejar Sylosis amb As I Lay Dying, Gojira amb Darkest Hour, Chimaira amb Killswitch Engage o Pantera amb Parkway Drive.

Més info:

weexistevendead.bandcamp.com
www.facebook.com/pg/weexistevendead
twitter.com/WeExistEvenDead
www.instagram.com/weexistevendead
www.youtube.com/c/weexistevendead

AGAINST THE INSPIRATION

Against The Inspiration és una banda de metalcore formada el 2013 a Sabadell (Barcelona), Espanya, amb influències del metalcore, djent, deathcore i el metal progressiu entre d’altres. El grup compta amb unes elaborades i versàtils composicions, on es poden destacar la presència de breakdowns tècnics, veus amb diferents registres i un fluir constant en la progressió dels temes.
Fins avui, Against The Inspiration compta amb dos temes pre-produïts i un EP (Senescence), que conté dos temes amb col·laboracions de bandes destacades del panorama nacional com són Gabezia i Cannibal Grandpa.
Against the Inspiration ha fet de teloner a grups de caràcter internacional com Capsize (USA), Moments (Bèlgica) o United andStrong (Alemanya).
Actualment la banda està presentant el seu disc per diverses ciutats espanyoles, i ha passat ja per Alacant, Madrid, Múrcia, Donosti, València i Albacete.

Més info:

againsttheinspiration.bandcamp.com
facebook.com/pg/AgainstTheInspiration
instagram.com/againsttheinspiration
www.youtube.com/channel

ASTRAY VALLEY

Entre llocs místics i històries antigues, Astray Valley és una banda conceptual de Modern Metall nascuda en 2014 a Barcelona. La banda ha estat influenciada per molts gèneres que van des del deathmetall fins al metall progressiu i metalcore modern, parlant d’històries que relacionen la ment humana i el seu comportament amb el món. Astray Valley ha participat en gires de bandes internacionals com TheAgonist, Jinjer i Oceans Ate Alaska, i festivals com a Rock Fest Barcelona 2017, compartint escenari amb bandes com Aerosmith, Alice Cooper, Deep Purple, Avantasia, Alter Bridge, Ensiferum i molts més. Després del llançament de dos nous singles, el nou àlbum de Astray Valley titulat “Unneth” estarà disponible al llarg d’aquest any a través de WormHoleDeath Records.

Més info:

www.astrayvalley.com
astrayvalley.bandcamp.com
www.facebook.com/AstrayValley
www.instagram.com/astrayvalley
astrayvalley.bigcartel.com