Musik N Viu Off

Amb la 4ª edició del Festival del Musik N Viu Off , l’Associació Granollerina de Músics (ASGRAM), celebrà aquest acte musical un cap de setmana abans del Festival al Parc Firal,  amb grups de música comarcals i al pur estil pop-rock.

ASGRAM, una associació sense ànim de lucre composta per joves músics de Granollers i el Vallès Oriental amb la finalitat de promoure, fer créixer i millorar el panorama musical  a la ciutat.

Dissabte 17 de juny a les 22 h podreu gaudir dels concerts a la Nau B1 de Roca Umbert. Entrada gratuïta.

Informació rellevant:

Els menors de 16 anys han de venir acompanyats d’un adult al tractar-se d’un concert en un espai tancat i que la persona responsable o tutor/a legal haurà de signar un document de compromís de responsabilitat. Sense un adult  ni la deguda autorització el menor no podrá accedir al recinte musical. Per més informació sobre aquest tema i obtenir l’autorització per omplir-la prèviament consulteu la següent noticia: clica aquí

THE CRAB APPLES

Lluny queda ja “Right Here” (Discmedi, 2014), el primer disc de The Crab Apples, que barrejava temes pop en català i en anglès. Relativament lluny en el temps, però sí molt lluny en intenció i estil. Al maig de 2016, la jove banda catalana va publicar “Hello Stranger” (Discmedi, 2016). Un nou EP amb quatre temes, acompanyat d’un fanzine que marca un punt i a part en la seva carrera musical. Una evolució sonora i estètica que eleva The Crab Apples a una altra lliga.
“Hello Stranger” ha estat gravat en Nautilus Recordings a Arenys de Mar (Mourn, Joan Colomo …), sota el control tècnic i sonor de Lluís Cots (Madee, Prats, The New Raemon …). En la producció, el grup ha estat recolzat per Xavier Friedrich (Grushenka) i el mateix Cots. La masterització ha anat a càrrec d’Ultramarinos Costa Brava.
Amb aquest nou treball, la banda creix i presenta una sonoritat més madura, més crua i opta per l’anglès en la seva totalitat. Les lletres de Hello Stranger també han canviat respecte al disc de debut i es mostren com una crítica a actituds de la societat en què vivim. La base és més contundent que mai, la veu creix amb tocs de retard, reverberació i les guitarres, a mig camí entre el rock i la música més atmosfèrica, juguen amb melodies pop sense perdre la frescor que els caracteritza.
La jove banda no ha parat de girar des de la publicació d’aquest darrer EP, compartint escenaris amb algunes de les bandes més grans del nostre país. Amb un nou treball en ment que veurà la llum en els propers mesos, podeu seguir gaudint d’aquest directe ple d’energia, actitud i força.

Més info:

facebook.com/thecrabapples
twitter.com/thecrabapples
instagram.com/thecrabapples

 

ALBERT LAX

Després de dos anys de rodatge en format acústic, Albert Lax ens presenta una nova versió dels seus temes en un nou format elèctric que ha plasmat en el seu primer disc, “The Deepest String”, un nou treball per a una nova etapa on els directes volen ser més potents, reforçant dinàmiques i donant pes als espais perquè tot guanyi força. Una proposta de rock alternatiu en anglès que tot just comença. En aquesta ocasió Albert Lax anirà acompanyat de Guillem Torà a la guitarra elèctrica, Sergi Rodri als teclats, Dani Bolsa al baix elèctric i Carlos Ruiz a la bateria, un conjunt de músics que no han parat mai de rodar i que ara aporten el seu toc personal als temes.

Més info:

 facebook.com/thedeepeststring
Twitter i instagram: @albert_lax
Youtube: Lax The Deepest String
Bandcamp: albertlax.bandcamp.com

 

TÒPICS

Tòpics és una banda de pop rock en català que fa cançons d’històries quotidianes i properes.
Després de la seva reinvenció, de cantautor a grup complet, ara mateix estan preparant el seu primer CD. Mantenen l’esperit i l’originalitat, i aquesta nova versió omple més l’escenari acompanyant una base ja feta. És un estil que no desagrada a ningú i que parla de problemes que tenim tots al dia a dia.

Més info:

facebook.com/topicsmusic

FIRSTMEN

Grup de música format per quatre joves d’entre 15 i 16 anys, residents a Granollers i les Franqueses del Vallès, de nova formació i guanyadors de l’actual concurs [És] Música 2017 en la categoria de 12 a 18 anys.
Tot i ser un grup de música de nova formació tenen una molt bona posada en escena i les seves versions de rock enamoren al públic i animen a ballar i cantar les seves lletres.
Components: Jaume Mollfulleda, Dani Díaz, Gerard López, Toni Miralles

 

© Copyright - Musik N Viu - Wordpress themes