Nit 7 de juliol. Org.: Diables de Granollers

JUANTXO SKALARI I LA SKALARI THE RUDE BAND

Després de liderar la banda navarresa de ska Skalariak durant més de 13 anys, el 2008, Juantxo Skalari arranca el projecte experimental The Kluba, on fusiona els estils Ska amb Rockabilly (Skabilly). A finals del 2012, després de la gran gira anticapital del Rude Rock Train, on Juantxo Skalari, en estat pur, va recórrer Europa en tren oferint concerts improvisats a peu de carrer, en petits locals, etc. Juantxo Skalari publica un llibre-CD que repassa la seva trajectòria. 18 anys de música i missatges sota el títol -JSK 1994-2012 “Mensajes, anti-canciones y poemas de kalle”-.

A partir d’aquí, comença una gira imparable de presentació durant l’any 2013, que el fa viatjar per 8 països diferents i recórrer els millors festivals de l’Estat, una cinquantena de dates en total.
A finals del 2014 va llançar l’àlbum “Rude Station”, i coincidint amb els 20 anys de música Skalari, el cantant torna a les seves arrels treballant conjuntament amb el seu germà Peio. És així com torna el so Skalari, amb la unió a l’estudi dels dos germans sota la supervisió de Kaki Arkarazo.
El passat 2016, la ja rodada “Skalari Rude Band” comença una nova gira presentant el nou treball “London Studio Session”. Un single d’edició en vinil gravat als estudis de Toe Rag. Aquesta gira denominada “Special Roots Tour” el va fer trepitjar per primer cop tres continents diferents amb concerts destacats al Japó i Xile.
Avui en dia, Juantxo Skalari ha realitzat més d’un miler de concerts entre Europa i Llatinoamèrica, durant la seva trajectòria de més de 20 anys. Ha editat 8 discos d’estudi, 1 en directe, 2 documentals en DVD, un llibre CD i un single en vinil, l’autèntica joia Skalari.
Ara comença el camí cap al nou àlbum i la nova gira denominada “Rudi Not Dead” que a la vegada dona nom al títol del nou single, un hit al més vell estil Skalari.

Més info:

www.facebook.com/juantxoskalari

juantxosk.blogspot.com.es


LA F.R.A.C (FUNDACIÓN DE RAPEROS ATÍPICOS DE CÁDIZ)

La Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz (FRAC) és un projecte musical pioner de l’estil RapDubMancero Gaditancehall, una mescla entre el “Romancero gaditano” amb la seva mètrica i rima, fusionat amb ritmes de Dub o Dancehall, a més a més de lletres crítiques i sarcasme

Més info:

lafrac.bandcamp.com

 

 

 

LOKITO LOPONGO

Lokito Lopongo neix a principis del 2013 amb Gabriel Macià (bateria), Marc Sánchez (baix i cors), Gerard Lázaro (guitarra i cors), Gerard Pamplona (trompeta) i Arnau Moreno (guitarra i veu). Després del primer concert, s’incorpora al grup l’Arnau Costes (guitarra), atorgant únicament la tasca de vocalista a l’Arnau Moreno, tot i que en poc temps Arnau Costes abandona la formació. Posteriorment s’afegeix a la banda Neil Roma (guitarra) suplint el paper d’Arnau Costes i acaba de consolidar la formació introduïnt Arnau Huguet al saxo. Neil Roma (guitarra) marxa de la formació i per suplir el seu lloc entra a la banda, Irene Garcés (guitarra).  A finals de juliol de 2015 Gerard Lazaro (guitarra) abandona la banda per motius personals i s’hi incorpora Pablo Sanchez (guitarra), que acaba de donar l’energia rockera que caracteritza el grup. Des de finals de juliol de 2013, acumulen diversos concerts en diverses sales i festes populars d’arreu del territori català i espanyol. Amb el seu EP “Un poquito diferentes” editat sota el segell discogràfic de Quadrant Records, la banda, continua el seu camí. El 2016 suposa un any de canvi per la banda ja que actualitzant el repertori, creant un nou directe i presentant el nou CD “Orquesta sin tambor”, la banda encara una nova etapa, més madura sense deixar de ser esbojarrada on l’SKA el FUNK i el ROCK tenen el paper protagonista. Han compartit escenari amb bandes com Txarango, La Raíz, Kayo Malayo, LaSraTomasa, Buhos, Pastorets Rock, Möndo Loco, Pepet i Marieta, Ebri Kinght, Talco, Vendetta…

Més info:

www.lokitolopongo.com

 www.facebook.com/LokitoLopongoMusic

 Vídeo

ALDARULL

Aldarull sóm un grup emergent de Barcelona format a principis d’estiu del 2016. Amb ritmes Ska, Reggae i Punk, fem de la música un mitjà de reivindicació social on expressem les nostres idees. El grup està format per 8 membres d’entre 15 i 17 anys. Hem actuat en diverses ocasions com al barri d’Horta, al Casal de Joves de la Guineueta i al barri del Carmel. Darrerament hem tocat a Granollers, a la festa d’inauguració del CSO Ca l’Enkant. Actualment estem treballant en la creació de nous temes per poder fer arribar la nostra música a tot arreu!

Més info:

www.facebook.com/Aldarull

Vídeo

 

© Copyright - Musik N Viu - Wordpress themes