Alcaldes per la Pau, present a les sessions de negociació del Tractat de No Proliferació d’Armes Nuclears (TNP) a Ginebra

Una delegació de Mayors for Peace, encapçalada pels alcaldes d’Hiroshima i Nagasaki, va participar en les sessions que es van duu a terme a la seu de Nacions Unides de Ginebra de negociació del Tractat de No Proliferació d’Armes Nuclears (TNP). A més dels representants de les ciutats japoneses, la delegació la integraven els alcaldes de Manchester (Regne Unit), Ypres (Bègica), Biograd na Moru (Croàcia) i Granollers. També hi havia representants de les ciutats de Montreal (Canadà), Malakoff (França), Frogn (Noruega) i Muntinlupa (Filipines).

  

A més de participar a les sessions de Nacions Unides, Alcaldes per la Pau va organitzar un Fòrum de joves per tractar la sensibilització i educació per la pau, amb la participació d’alumnes de diverses escoles de Japó, a més d’altres joves representants d’ONG i ciutats.

Així mateix, també es va dur a terme la reunió de la Comissió executiva de la Xarxa i una trobada per articular la cooperació entre les ciutats líders europees de Mayors for Peace. Una recepció amb l’alcalde de Ginebra i altres representants municipals van completar el programa d’activitats a la ciutat suïssa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *