L’equip tècnic de la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau es reuneix per impulsar el pla d’acció 2021

El passat dijous 18 de març l’equip tècnic de la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau de Catalunya es va reunir de forma virtual per fer seguiment de les accions realitzades i aterrar les activitats del pla d’acció aprovat per la comissió executiva. L’equip està format per representants de les ciutats de Calella, Figueres, Flix, Gavà, Granollers, Igualada, Manlleu, Santa Coloma de Gramenet i Sant Feliu de Llobregat, així com de la Diputació de Barcelona i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

La reunió va servir per presentar els nous membres de l’equip tècnic, definir i calendaritzar les accions que es duran a terme aquest any i establir els criteris de funcionament de l’equip. Entre les activitats més rellevants destaca l’organització d’una jornada entorn el Dia Internacional per la Pau i la dinamització de la campanya ‘Ciutats de Pau’ de suport al Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears. Aquest pla d’activitats s’emmarca en les línies estratègiques definides per Mayors for Peace i la secció europea de l’organització.

Entre els objectius de la xarxa està consolidar la secció catalana, promoure la incidència en relació a assumptes de pau i justícia global, enfortir l’estratègia de comunicació, encoratjar als municipis a unir-se a la campanya ‘Ciutats de Pau’ i desenvolupar i implementar agendes locals de pau i convivència al territori.

L’equip es va comprometre a treballar durant els propers mesos en la dinamització i projecció de la xarxa, per tal que els més de 200 municipis membres a Catalunya puguin participar de les activitats, així com en l’organització de la jornada, el nodriment del calendari web d’esdeveniments locals i recursos d’educació per la pau i aconseguir que més municipis aprovin la moció de suport al Tractat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *