Barcelona acollirà la segona edició del IPB World Peace Congress aquesta tardor

Tres dies de debat i treball en xarxa per la pau: “(Re)imagine our world. Action for peace and justice”

Fa uns mesos, l’International Peace Bureau anunciava el Segon Congrés Mundial de la Pau (World Peace Congress) que se celebrarà a Barcelona aquesta tardor, ​​del 15 al 17 d’octubre, i que comptarà amb l’ICIP com a coorganitzador. El Centre Delàs d’Estudis per la Pau participa en l’organització d’aquest congrés internacional junt a les principals entitats de pau catalanes, de la mà de l’Escola de Cultura de Pau, la Universitat Internacional de la Pau, Fundipau, Justícia i Pau, Novact, Lafede.cat, entre d’altres.

Més de 50 organitzacions i xarxes de pau catalanes, espanyoles i internacionals, entre les que es troba la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau, estan implicades en els preparatoris d’aquesta trobada que reunirà una àmplia varietat d’expertes, activistes i defensores d’arreu en tres jornades de diàleg, debat, tallers i seminaris que acollirà el CCCB de Barcelona.

Els ponents provinents de tot tipus de disciplines i procedències, inclosos veus expertes reconegudes internacionalment i veus de base, asseguraran la participació d’organitzacions de pau, grups feministes i de drets civils, sindicats laborals, ecologistes, educadors, líders religiosos i espirituals, treballadors del desenvolupament, defensors dels drets humans i molts més.

Entre els ponents ja confirmats hi ha expertes i activistes reconegudes internacionalment com són Noam Chomsky, Vandana Shiva, Jody Williams, Martin Chungong, Wada Masako o Beatrice Fihn.

L’esborrany del programa ja es pot consultar a la web de l’esdeveniment. Es poden seguir totes les novetats i esdeveniments relacionats amb el congrés a les següents plataformes:

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *