Jornades de la Unió Europea: Els governs locals com actors de pau (Diputació de Barcelona)

El proper 10 de maig, la Diputació de Barcelona organitza les jornades “Els governs locals com actors de pau” en ocasió del Dia d’Europa. L’esdeveniment acollirà la participació de líders i lideresses locals destacats tant de l’àrea de Barcelona com de la resta del continent europeu. 

Membres destacats de la xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau a Catalunya i Europa es sumaran a la jornada i hi contribuiran com a ponents de la seva segona taula, dedicada al paper dels governs locals europeus davant de l’agressió militar a Ucraïna.

L’altra part de la jornada es centrarà en l’Any Europeu de la Joventut i el paper de les noves generacions en la construcció del projecte europeu.

Pots consultar l’agenda completa de la jornada i registrar-te seguint el següent enllaç.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *