Novetats sobre la propera Conferència General d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau

Després de múltiples ajornaments a causa de la pandèmia de la COVID-19, la xarxa global d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau celebrarà la seva 10a Conferència General a la ciutat d’Hiroshima, al Japó, del dimecres 19 d’octubre al dijous 20 d’octubre del 2022.

A nivell internacional, l’amenaça de l’ús d’armes nuclears està en el seu màxim històric. La primera Reunió d’Estats part del Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears mostra al mateix temps com la situació internacional al voltant de les armes nuclears està en un estat de transformació; l’abolició de les armes nuclears mai havia estat tant rellevant.

Enmig de tot això, la Conferència General de Mayors for Peace pretén commemorar els 40 anys de l’establiment de la xarxa, alhora que discutir les iniciatives futures de les ciutats membres que treballen per la creació d’un futur pacífic i lliure d’armes nuclears.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *