Invitem els municipis de Catalunya a celebrar el Dia Internacional per la Pau 2022 recordant que “La pau al món comença aquí: A les ciutats i els pobles”

La nostra xarxa invita els municipis i organitzacions pacifistes catalanes a participar en una iniciativa de comunicació que tindrà lloc del proper 21 de setembre, Dia Internacional per la Pau fins al 26 de setembre, Dia Internacional per l’Eliminació de les Armes Nuclears.  

La campanya vol posar en valor el paper dels municipis i de la perspectiva local en la construcció de pau; des del territori fins al món. En coherència amb aquesta visió, el missatge clau de la campanya serà « La pau al món comença aquí: A les ciutats i els pobles ».

Mitjançant aquesta iniciativa, rellançarem la narrativa en favor de la «Cultura de Pau» local que els membres d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau promouen a diferents nivells, de Catalunya al món.

La xarxa d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau impulsa aquesta iniciativa amb l’ajuntament de Gavà i la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona.


COM PARTICIPAR EN AQUESTA INICIATIVA?

  • Al 21 de setembre del 2022, comparteix el teu missatge sobre pau i una foto a xarxes socials utilitzant perfils locals o personals. Segueix compartint els teus missatges sobre pau i desarmament nuclear fins el dilluns 26 de setembre, Dia Internacional per l’Eliminació de les Armes Nuclears.
  • El missatge hauria de visibilitzar la contribució del vostre municipi / perspectiva local respecte a la construcció de pau. Pot parlar de: la cultura de pau; la promoció dels drets humans, la memòria i la convivència; el desarmament nuclear; la solidaritat i la cooperació; la resolució del conflicte d’Ucraïna i l’actual panorama de seguretat regional europea; altres temes rellevants en la vostra agenda.
  • Combina el missatge amb una foto del teu municipi i/o auto-retrat – en els dos casos, senyalant amb els dits al terra o al carrer/barri, de manera que quedi clar que « la pau al món comença aquí » (al teu poble o municipi).
  • Per ser més rellevant, inclou al missatge les etiquetes #PeaceStartsHere i #CiutatsdePau. Les etiquetes en anglès permeten aplegar missatges de territoris europeus en una única conversa.
  • Recorda d’etiquetar els perfils d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau (@AlcaldesPau) i dels teus socis en les imatges que comparteixis a les xarxes per ser més rellevant.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres (info@alcaldesperlapau.cat)per qualsevol dubte o proposta.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *