Impulsem la col·laboració entre iniciatives municipalistes sobre pau a nivell internacional en suport d’un nou Pacte per al Futur dels governs locals i regionals

La xarxa catalana d’Alcaldes i Alcaldesses per la Pau amb seu a Granollers suma forces amb el Fòrum Mundial de Ciutats pels Drets Humans (Corea del Sud), el Fòrum Mundial de Ciutats i Territoris per la Pau (Mèxic) i membres del Capítol Europeu de Mayors for Peace al voltant d’una declaració sobre l’estat actual de la l’agenda global de pau i la contribució dels governs locals.

El document expressa el seu suport al Pacte pel Futur de CGLU: una iniciativa clau per renovar el contracte social a nivell local i destacar el paper dels governs locals en la consecució de les agendes globals. La protecció dels drets humans és una part fonamental d’aquests esforços, tal com recorden els governs locals membres de la Comissió de Drets Humans de la CGLU-CISDPDH.

La visió PX de la xarxa global de Mayors for Peace – Alcaldes i Alcaldesses per la Pau ha estat una inspiració clau d’aquesta iniciativa, com a full de ruta singular per fomentar la mobilització dels governs locals en favor de la cultura de pau i pel desarmament nuclear a nivell mundial.


Suports a la declaració “La nostra contribució a renovar la narrativa sobre pau del moviment municipalista internacional“:

Feu clic aquí per llegir la declaració

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *