Square Face, una de les activitats estrella de la temporada 2016

L’artista granollerí Pau Farell, amb l’ajuda d’alguns alumnes de l’IES Celestí Bellera i la col·laboració de l’Espai d’Arts de Roca Umbert, va estar dinamitzant la construcció d’un mural col·lectiu i mòbil, fet de cubs, en diferents places de Granollers.

Les dates i els espais eren: el 30 d’abril, en el marc de la Festa del barri Sota el Camí Ral, a la Plaça de les Hortes; el 3 de maig, a la Plaça de Calderón de la Barca; el 5 de maig, a la Plaça de Sant Miquel; el 10 de maig, a la Biblioteca Roca Umbert; el 13 de maig, al Skate Park Congost; i el 14 de maig, en què va tenir lloc la festa de cloenda de l’activitat a Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

A part de la participació activa en l’elaboració dels cubs, els participants van col·laborar en el mural col·lectiu que va estar preparant en Roc Black block a Roca Umbert, sempre tenint en compte el mural que el grafiter mundialment conegut Sixe Paredes va pintar en una de les façanes que dóna al pati de l’Escola Ferrer i Guàrdia, al carrer Roger de Flor.

Aquí en podeu veure un vídeo resum!