La plaça Joan Oliver a punt per l’edició d’alesplaces 2019

La plaça Joan Oliver acollirà, per segon any consecutiu, el projecte alesplaces!Si bé, en l’edició 2018 alesplaces va proposar unes activitats per esbrinar què i qui passava a la plaça,  i què agradaria què hi passés en aquesta, enguany l’objectiu és portar a terme alguna de les idees que es van recollir.

Així del 10 de maig al 17 de juny,  es podrà participar en un seguit d’activitats a la plaça Joan Oliver, que han preparat les diferents comissions de treball formades per veïns i veïnes del barri de Can Bassa.

La volta al món en 77 jocs!  Els infants de l’espai Kanalla de Can Bassas tenen un repte:  aconseguir recollir 77 jocs tradicionals d’arreu del món i amb aquests preparar una tarda de jocs tradicionals d’arreu. Ho aconseguiran? Vine a descobrir-ho el dimarts 11 de juny a partir de les 17.30 h i si t’animes a participar a la recollida de jocs posa’t  en contacte  amb el Centre Cívic Can Bassa i t’explicaran com fer-ho (fins al 30 de maig)

Els joves del projecte Binomis s’han enrampa’t sobre rodes. Els divendres 10 i 17 de maig  i 7 de juny, la plaça es converteix en un taller de construcció de rampes per a skates i scooters, t’animes a fer-los un cop de mà? El 10 i 12 de juny podràs probar-les! ( a partir de les 17 h)

Els alumnes de l’EMI, Celestí Bellera, Marta Estrada i Carles Vallbona tornen a plantejar experiments científics per aprendre i passar-ho bé. Posa’t en òrbita tindrà lloc el dimecres 5 de juny a les 16.30 h. Ep no et perdis el planetari!

El dijous 13 de juny a les 17 h,  la plaça esdevindrà un gran escenari  on hi passaran malabars, es faran equilibris impossibles, i apareixaran personatges de tota mena… No et perdis La plaça a escena, on tu pots ser el protagonista de l’espectacle!

I com a cloenda final, el 17 de juny  a les 17 h vine a donar la Benvinguda a la Granota de Can Bassa , la plaça es convertirà en una gran bassa on els jocs d’aigua formaran part de la benvinguda de la Granota al barri.

T’esperem alesplaces!