Apunta’t a cantar nadales!

Us convidem a la 13a Cantada de Nadales de les Escoles de Granollers. Com anteriors edicions, la cantada tindrà un caire solidari de suport a la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties de la diabetis i de l’obesitat.

 

Data Dissabte, 19 de desembre, a les 17.15 h.
Sortida Pl. Maluquer i Salvador (costat Biblioteca Can Pedrals)
Final Pl. de l’Església (cantada final i repartiment de brou)

Per saber quants serem, us demanem que ompliu la butlleta indicant el nom del nen/a i el nombre de participants a la cantada i que la retorneu a la bústia de l’AMPA abans del divendres 4 de desembre.

Assaig. Per aprendre les nadales ens trobarem (grans i petits), el dilluns, 14 de desembre, a les 16.45h a l’escola (una mitja hora aprox). No cal dir que aquesta cantada està oberta a tothom, mares i pares, nens i nenes, avis i àvies i tots els parents i amics que vulguin venir.

Cantarem: “Al·leluia ja és Nadal” (cançó del Llobet), “Oh Tió, el gran tió!”, “Campana sobre campana”, “L’àngel i els pastors” i “El dimoni escuat”. Si toqueu algun instrument porteu-lo.

No us oblideu portar els gorros vermells d’hivern aquells que en tingueu d’altres anys i gots de plàstic reciclables per poder veure el brou al finalitzar la cantada.

Com és habitual, la canatada de nadales es fa amb les altres AMPA de Granollers i és un pretext per passar una bona estona tot recollint diners per la Marató de TV3

butlleta

 

 

 

© Copyright - AMPA Salvador Llobet