Festa major del Llobet

Com cada any, l’AMPA convida a totes les famílies de l’escola i a la resta de la comunitat educativa a retrobar-nos per acomiadar el curs amb activitats divertides. Veurem exhibicions d’algunes extraescolars, ens refrescarem amb la festa de l’escuma, berenarem amb xocolata desfeta, farem jocs de Festa Major (passada de rajoles…), hi haurà una tómbola, ens acomiadarem molt especialment del nois i noies de sisè, soparem i ballarem.

Per participar a la festa tan sols has de formar part d’un dels 2 grups de la festa major: la colla groga i la colla verda.

No et preocupis per saber amb quin color has d’anar, a mida que arribeu a l’escola, a la taula de recepció, us lliurarem un mocador (alternant els dos colors perquè hi hagin els mateixos participants de cada color) i una cartolina que hauràs de presentar després de cada joc en que participis. Per cada 3 jocs fets podràs bescanviar-los per un número de la tómbola de la nostra Fira.

Com els últims anys, podreu tornar a col·laborar en la campanya solidària de recollida de productes per a l’entitat El Xiprer (centre d’acollida i menjador social de Granollers), portant aliments de llarga caducitat i/o productes de neteja, que podreu entregar al punt habilitat a la taula habilitada a l’entrada del pati. D’aquesta manera, només per ser solidari i participar en la recollida et marcarem el primer requadre de la teva cartolina.

La venda de tiquets del sopar (5 €, fins acabar les existències) es farà del 15 al 17 de juny, de 8:45 a 9:15, de 12:45 a 13:15 i de 16:15 a 16:45 Recorda: Si encara no et saps la “Guimbada” (la cançó de la Festa Major de Granollers), tens tota una setmana per preparar-la!!! però pensa que hauràs de canviar els colors blanc i blau, pel groc i verd! Comissió Festa Final de Curs AMPA Escola Municipal Salvador Llobet Granollers, 9 de juny de 2016

Programa Festa Final de curs

Recollida aliments i productes de neteja El Xiprer

Etiquetes:
© Copyright - AMPA Salvador Llobet