Apunta’t a cantar nadales!

Benvolgudes famílies,
Us convidem a la 14a Cantada de Nadales de les Escoles de Granollers. Com en anteriors edicions, la cantada tindrà un caire solidari de suport a la Marató de TV3, enguany dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Data Dissabte, 17 de desembre, a les 17.15 h.
Sortida Pl. de l’Església
Final Pl. de l’Església (cantada final i repartiment de brou)

Assaig. Per aprendre les nadales ens trobarem (grans i petits), el divendres 16 de desembre, a les 16.45h a l’escola (una mitja hora aprox). No cal dir que aquesta cantada està oberta a tothom, mares i pares, nens i nenes, avis i àvies i tots els parents i amics que vulguin venir.

Cantarem: “Al·leluia ja és Nadal”, “El Nadal ja és aquí” “Rock Nadal” i “En Navidad”. La nadala conjunta que cantarem amb totes les Ampes a l’acabar, serà “St. Josep i la Mare de Déu” (El dia de l’assaig us facilitarem còpia de les cançons). Si toqueu algun instrument, porteu-lo!

No us oblideu portar els gorros vermells d’hivern -aquells que en tingueu d’altres anys- i gots de plàstic reciclats per poder veure el brou al finalitzar la cantada. Enguany, “Si vols veure brou, porta el teu got”

En cas de pluja, l’acte es suspendrà

Inscripció en línia

butlleta inscripció (si la voleu deixar a la bústia)

 

 

 

© Copyright - AMPA Salvador Llobet