Campanya de recollida de joguines

Tal i com ja vam fer l’any passat, enguany l’AMPA torna a organitzar una CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES per destinar-les al servei d’acollida (SAI) i als caus de les classes d’educació infantil i primer cicle de primària de l’escola, que està  adreçada principalment a les famílies d’educació infantil i fins al 3r curs de primària.

L’objectiu de la campanya no és únicament renovar les joguines deteriorades, sinó també poder ampliar la quantitat i varietat de joguines a les quals tinguin accés els alumnes de l’escola, que els permeten créixer i desenvolupar les seves capacitats a través del joc.

Per aquest motiu, demanem que les joguines estiguin en molt bon estat (noves o com si ho fossin), fomentin el joc cooperatiu i col·lectiu i NO siguin electròniques ni bèl.liques.

Les donacions que no compleixin aquests requisits no es podran destinar a aquestes finalitats.

Si voleu col·laborar, podeu fer arribar la vostra donació els dies 15 i 16 de desembre al següent punt de recollida:

Data Dijous i divendres, 15 i 16 de desembre, de 16.15 h a 16.45 h
Punt de recollida A la porta d’entrada de l’escola, davant de secretaria
Requisits Joguines en molt bon estat, no bèl·liques ni electròniques

Estem segurs que entre tots podrem assolir l’objectiu de renovar les joguines de l’escola. Per això, us ANIMEM A PARTICIPAR I US AGRAÏM per endavant la vostra col·laboració!!

La recollida de joguines pel SAI gestionada per l’AMPA només està adreçada als alumnes d’educació infantil fins a 3r i no es solapa amb la campanya per la fundació REIR, que va adreçada als alumnes de 4rt, 5è i 6è.

© Copyright - AMPA Salvador Llobet