El Reglament del Consell de Ciutat estableix que hi haurà deu persones expertes en ciutat, representatives dels diferents eixos estratègics (econòmic, social i territorial) designades a proposta de l’alcalde/essa un cop consultada la Junta de Portaveus i escollides pel Ple municipal amb el vot favorable de 2/3.

Els membres designats pel Ple són:

Daniel Boil Serna

Daniel Boil Serna

Llicenciat en dret per la UAB és President de PIMEC del Vallès Oriental, co-fundador de Boil Fernández Geli advocats i de Boil BCN International, i també ha estat consultor per a l’assessorament a empreses catalanes en la seva introducció en mercats internacionals.
Mercè Comas Duran

Mercè Comas Duran

Llicenciada en filologia anglesa per la UAB, especialitzada en l’àmbit de la formació professional, és membre del Consell d’Empreses del Vallès Oriental i professora i directora de l’Educem.
Mariano Fernández García

Mariano Fernández García

Llicenciat en filosofia i doctorat en història contemporània, ha estat professor de filosofia a l’Institut Antoni Cumella durant 22 anys. En l’actualitat és el President de la Universitat Popular de Granollers i promou el taller de pràctica filosòfica a la Biblioteca Roca Umbert i cursos a l’Ateneu.

Marina Garrell Traveria

Marina Garrell Traveria

És infermera de professió i propietària de l’Impremta Garrell, empresa que va estar guardonada amb el Premi Porxada a establiments històrics. En l’actualitat ostenta la presidència de la Societat Coral Amics de la Unió, l’entitat més antiga de la ciutat.
Adrià González Torrent

Adrià González Torrent

És llicenciat en Física amb menció en Física Aplicada per la Universitat de Barcelona. Treballa com a enginyer informàtic, és membre actiu de diverses entitats culturals com Blancs de Granollers i jugador de rugby.
Josep Marquès i Baró

Josep Marquès i Baró

És economista, assessor fiscal, consultor d’empreses i graduat social. En l’actualitat és el President de la Fundació Orquestra de Cambra de Granollers i ex-president de Creu Roja Catalunya.
Marina Miralles Mestre

Marina Miralles Mestre

És filòloga catalana i pianista. Ha estudiat al Conservatori de Música JM. Ruera i s’ha format com a professora, correctora i editora professional. Ha publicat una novel·la, un poemari, un assaig i és autora de diverses cançons. Va ser la pregonera de Sant Jordi 2020. Treballa als Serveis Lingüístics de la FPCEE Blanquerna-URL i ho compagina amb el seu projecte professional com a autònoma.
Marta Montserrat i Pujal

Marta Montserrat i Pujal

Llicenciada en arquitectura a l‘ETSAV UPC, té el màster en Rehabilitació, Sostenibilitat i Eficiència Energètica. Té despatx professional a La Garriga, «ARABIA arquitectura i interiorisme». Va col·laborar amb l’administració en el projecte de reconversió de l’antiga fàbrica tèxtil Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
Arnau Queralt i Bassa

Arnau Queralt i Bassa

Llicenciat en Ciències ambientals per la UAB, té un màster en Gestió Pública i és diplomat en Afers Europeus. És director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya, membre del comitè de direcció del Grup d’Experts en Canvi Climàtic i Ambiental a la Mediterrània i ha estat membre observador de la Plataforma Multiactor d’Alt Nivell per a la Implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de la Comissió Europea.
Moussou Sylla

Moussou Sylla

És nascuda a Kedougou (Senegal). Filla d’Aliou Sylla, activista social i Medalla de la Ciutat de Granollers a títol pòstum. Estudiant i emprenedora interessada en assolir una formació basada en la professionalització, la internacionalització i l’emprenedoria, estudia el grau en logística i negocis marítims. En l’actualitat és membre de la Unió dels Ressortissants de Kedougou.