El Reglament del Consell de Ciutat estableix que hi haurà deu persones expertes en ciutat, representatives dels diferents eixos estratègics (econòmic, social i territorial) designades a proposta de l’alcalde/essa un cop consultada la Junta de Portaveus i escollides pel Ple municipal amb el vot favorable de 2/3.

Els membres designats pel Ple són:

Oriol Altimira

Oriol Altimira

Professor de conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural. Membre de diverses entitats locals, com la colla dels Blaus.
Amadeu Barbany

Amadeu Barbany

Botiguer de tota la vida i quarta generació d‘un negoci familiar fundat l’any 1895. Expresident de Gran Centre, l’associació de botiguers de Granollers amb idees que giraven a l’entorn del lligam entre comerç, cultura i ciutat.

Montse Barceló

Montse Barceló

Es va incorporar a TFS (Trial Form Support), empresa de de serveis en investigació clínica, el 2005 com a Directora Regional del Sud d‘Europa, el 2011 va passar a ser Vicepresidenta Executiva d’Europa. El 2016 va ser nomenada Cap d‘Operacions.
Gemma Corbera

Gemma Corbera

Emprenedora. Es dedica a l’organització d’esdeveniments corporatius i culturals. Ha viscut i treballa en i per diversos països. Membre i impulsora de la plataforma "Imagina’t un Granollers amb més color".
Marta Estrada

Marta Estrada

Doctora en Biologia i llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Professora vinculada “Ad honorem” de l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona (CSIC), on investiga sobre oceanografia biològica.
Fina Jerez

Fina Jerez

Doctorada en ciències actuarials i financeres per la UB i llicenciada en Ciències empresarials per la UPF. La seva trajectòria professional està molt vinculada al món educatiu, i actualment és professora de Batxillerat.
David Lorente

David Lorente

Arquitecte per la UPC i soci-fundador d’HARQUITECTES. L’obra de l’estudi d’arquitectura ha rebut el reconeixement de diversos premis nacionals i internacionals, tant per obra construïda com en concursos d’idees.
Martí Nadal

Martí Nadal

Director de l’Editorial Alpina, especialitzada en mapes i publicacions relacionades amb l’excursionisme. Editor del segell "Marcòlic" i "Flor de Neu". Impulsor del canvi tecnològic de l’editorial, fundada pel geògraf Salvador Llobet.
Anna Pi

Anna Pi

Jove i activa. Jugadora d’handbol del BM Granollers. És enginyera química i futura mestra d’educació infantil.
Santi Puig

Santi Puig

Empresari. Llicenciat en Ciències econòmiques i Dret per la UB. Agent de la propietat immobiliària. Al llarg de la trajectòria personal i professional sempre ha estat vinculat en diferents institucions de la ciutat.