Marc Garriga

LinkedIn Twitter

Marc Garriga és enginyer informàtic per la UPC i llicenciat en Investigació i tècniques de mercat (Màrqueting) per la UOC.

És un expert en l’obertura de les dades (Open Data), en l’obertura de Governs (Open Government) i, més recentment, en projectes de ciutats intel·ligents (Smart Cities), de fet ha participat en nombroses iniciatives en aquests sectors. Al 2012 va crear l’empresa desideDatum Data Company (desidedatum.com), centrada en donar serveis en aquests àmbits.

És un activista pro sector públic, pro transparència, pro Govern Obert i pro Societat Xarxa, entre d’altres és membre fundador de la Xarxa d’Innovació Pública (xarxaip.cat) i del grup espanyol de l’Open Knowledge Foundation Network (okfn.es).

Especialitats: Open Data, Open Gov, Transparència, Smart City, e-Govern

Etiquetes: , , , , ,

LogoCDigitalNegatiu            LogoCDigitalNegatiu      LogoAjuntGranollers