Salvador Cot

Twitter

Salvador Cot i Belmonte és un periodista català, director del diari Nació Digital. Va començar la seva carrera professional l’any 1983 i durant la seva trajectòria com a periodista ha treballat en mitjans de premsa escrita com Diari de Terrassa, El Periódico i El País, entre altres, i en mitjans de televisió i ràdio com TVC, TVE, RAC1 o Catalunya Ràdio.

L’any 2004, Salvador Cot és elegit membre del Comitè Professional de TVC, i emprèn una intensa denúncia de la interferència partidista en l’estructura i nomenaments dels mitjans de titularitat pública.L’any 2010, encapçala una candidatura al Col·legi de Periodistes amb la que obté el 37% dels vots, insuficients per accedir al deganat.

A banda de dirigir Nació Digital, Cot també és col·laborador de diversos programes com L’oracle a Catalunya Ràdio, La nit a RAC1 i El món a RAC1 i Matins en Xarxa a La Xarxa.

Etiquetes: , , , , ,

LogoCDigitalNegatiu            LogoCDigitalNegatiu      LogoAjuntGranollers