Formació mobile mTalent

baixa

Dimarts 18 de novembre
de 16.00 h a 19 h
Lloc: Centre de Serveis a les Empreses Can MuntanyolaLogoPetitMarker

activitat gratuïta

Els coneixements i capacitats en l’àmbit de les tecnologies mòbils són i seran cada vegada més importants per desenvolupar projectes en aquest sector en fase de creixement. Per aquest motiu, la Fundació Barcelona Mobile World Capital en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Granollers i la GSMA impulsen el programa mTalent, amb l’objectiu de fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile.

Entre les diferents iniciatives que incorpora mTalent, destaca la realització arreu del territori català de jornades formatives de primer contacte amb les tecnologies del sector Mobile, per tal d’informar els joves, les persones a l’atur, els emprenedors, els autònoms, els professionals i les empreses del sector TIC com aquestes poden ajudar-los a trobar feina, a millorar la seva qualificació professional o a satisfer la seva necessitat d’incorporar personal qualificat.

programa formatiu

16.00 Benvinguda institucional

16:10 – 16:55 Presentació MWC i mTalent: Transformacions derivades del desenvolupament del sector Mobile i oportunitats d’ocupabilitat mitançant la formació. Sr. Sergi Marcén responsable de Desenvolupament del Sector Mòbil i de les TIC de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació

16:55 – 17:15 Pausa-descans

17:15 – 18:55 Formació: Com treure profit del mòbil per a un ús personal, professional i empresarial. Sr. Alejandro Castellano, General Manager d’Ohlalapps

18:55 – 19:00 Cloenda

Enllaç al Projecte mTalent: LogoPetitLink

Organitzadors:

 baixa (1) gsma

Etiquetes: , , , ,

LogoCDigitalNegatiu            LogoCDigitalNegatiu      LogoAjuntGranollers