Viquimarató Roca Umbert

LogoViquipedia

Dissabte 22 de novembre
de 16 h a 20 h
Lloc: Biblioteca Roca UmbertLogoPetitMarker

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia.

La Viquimarató Roca Umbert és una activitat organitzada per Amical Wikimedia, Biblioteques de Granollers i Roca Umbert Fàbrica de les Arts, amb l’objectiu d’actualitzar articles sobre la fàbrica, en el marc de la inauguració de la Tèrmica de Roca Umbert.

Organitzadors:

Coordinador wiki:

Kippelboy

Twitter

@AmicalWikimedia
@bibliotequesgr
@RocaUmbert

Què és una Viquimarató?

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc -sovint una biblioteca– per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l’enciclopèdia. Ja s’han fet viquimaratons per ampliar l’article sobre Xavier Miserachs, Joan Miró, Ángeles Santos Torroella o Modest Cuixart, entre altres. És una bona manera de fer créixer un article d’una manera ràpida i també de socialitzar un viquiprojecte. Els experts proporcionen bibliografia de qualitat, i els viquipedistes només necessiten connexió a Internet, bibliografia, una taula, una cadira i, si pot ser, cafè.

Programa
Hora Activitat
16:00 Arribada Viquipedistes a la Biblioteca Roca Umbert
16:15 Wiki Takes Roca Umbert. Gimcana fotogràfica
17:00 Inici de la Viquimarató
20:00 Fi de la Viquimarató
Més informació: LogoPetitLink
Etiquetes: , , , ,

LogoCDigitalNegatiu            LogoCDigitalNegatiu      LogoAjuntGranollers