Transparència i open data

L’Ajuntament de Granollers desplega l’estratègia d’e-govern per donar més informació per facilitar no només l’accés a tràmits per internet, també la participació, de manera que la ciutadania entengui més i millor l’acció de l’equip de govern en l’administració i la gestió.

La Seu electrònica integra els serveis electrònics a què es pot accedir, sense limitació horària i amb total seguretat. És una eina més de proximitat de l’administració, que posa a l’abast de la ciutadania la informació i els serveis municipals. A més de poder fer tràmits en línia com: presentar una instància, demanar un certificat d’empadronament, pagar impostos i multes, entre altres. La Seu electrònica estarà en procés de canvi constant, per anar actualitzant els continguts i ampliant els serveis, especialment en el cas dels continguts de transparència i participació.

L’any 2015 l’Ajuntament de Granollers, fa un pas endavant obrint el portal http://opendata.granollers.cat, que inclou entre d’altres dades obertes sobre execució pressupostària, obres públiques, subvencions o entitats.

Etiquetes: , , , ,

LogoCDigitalNegatiu            LogoCDigitalNegatiu      LogoAjuntGranollers