Sabent on es fan servir mòbils i targetes podem crear activitat

images (1)

Del big data tothom en parla, però poca gent el coneix. Per donar un coneixement més ampli d’aquest sector i per demostrar que és un negoci amb grans i reals expectatives de futur  a la ponència inaugural de digital Granollers -divendres 3 d’octubre al Teatre Auditori de Granollers- coneixerem millor un estudi pilot que s’ha fet sobre el sector turístic a casa nostra.

Aquest estudi ha consistit en creuar dades de Telefónica i BBVA que permeten treure informació que pot ser molt important pel sector turístic, com ara saber a quins barris s’allotgen els turistes segons la seva nacionalitat o saber si es visita Barcelona i Girona al mateix viatge. Aquest tema en concret, afecta l’empresa perquè obre noves de possibilitats de negoci i pot afectar la ciutadania si no es garanteix l’anonimat de les dades.

És per això que volem l’aportació del públic a la xerrada. Necessitem desvetllar inquietuds dels assistents i posar sobre la taula preguntes que empresaris, professionals i directius així com el ciutadà anònim puguin tenir sobre el big data.

+ info i inscripcions

 

Etiquetes: , , , ,
0 comentaris

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la discussió?
T'animem a que ho facis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

LogoCDigitalNegatiu            LogoCDigitalNegatiu      LogoAjuntGranollers