Desvetllarem inquietuds sobre ciutadania, govern obert i participació

wegovLa sessió de dissabte 4 a les 16.30h aportarà una reflexió crítica sobre els usos que fem al voltant de les xarxes socials, dirigint-nos a la ciutadania com a eix central de l’anàlisi. Començarà intentant definir com és l’ego a les xarxes socials i la translació necessària: ‘del jo al nosaltres’. Seguint pel canvi, profund o no, del que ha suposat la xarxa en la potenciació de la participació ciutadana, en la configuració de la comunitat: ‘la participació més enllà del click’. Passarem a detallar com les institucions públiques es veuen empeses, pels ciutadans, a fer més transparent la informació de la que disposen (open data), i com s’ha capgirat la relació entre govern i societat. Per finalitzar amb una reflexió sobre l’evolució del concepte Públic, la necessitat de captar nous públics i la irrupció del concepte comunitat, el dilema entre la participació i la cocreació, i com intervenen, en aquest escenari, les institucions culturals.

+ informació i inscripcions

Etiquetes: , , , , , , ,
0 comentaris

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la discussió?
T'animem a que ho facis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

LogoCDigitalNegatiu            LogoCDigitalNegatiu      LogoAjuntGranollers