Comencem el 2015 amb novetats en la formació d’Scratch

Un dels labs que es van oferir l’any 2014 va tenir l’objectiu d’oferir a cada infant de Granollers d’entre 10 i 12 anys la possibilitat d’aprendre a programar ordinadors amb la iniciativa Codeclub. Codeclub es va fer a la Biblioteca Roca Umbert gràcies a l’acord amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat, que juntament amb Codeclubcat i les universitats UOC i UPC vol iniciar als nens i nenes a la programació d’ordinadors. Aquesta iniciació a la programació es va fer utilitzant la tècnica de l’Scratch.

Atenent a l’èxit de l’edició per a infants i a la importància que pot tenir l’extensió d’aquest tipus d’ensenyament per donar competències bàsiques a l’hora de resoldre problemes, dissenyar projectes i comunicar idees hem decidit donar continuïtat a la formació i ampliar els públics a la qual va dirigida.

Aquest 2015 la programació del Punt TIC de la Biblioteca Roca Umbert acollirà una nova edició de CodeClub d’iniciació a la programació d’ordinadors El curs es farà cada dilluns i dimecres del 2 al 25 de març entre 18 i 19 hores i és totalment gratuït.

Com a principal novetat, i per tal de contribuir a què a Granollers aquest tipus d’ensenyament s’extengui, s’ha programat dues formacions gratuïtes per a col·lectius específics. La primera, més extensiva i que es farà cada dimarts de febrer i març al CTUG de Roca Umbert, s’adreça a professorat de Granollers que vulgui començar a treballar la programació informàtica mitjançant scratch. La segona, més reduïda i que es farà en dues sessions a la Bibliteca Roca Umbert al mes de maig, donarà l’oportunitat a pares i mares, d’iniciar als seus fills al món de la programació en scratch.

Aquestes activitats són gratuïtes! Us hi esperem!

 

Etiquetes: , , , , , , ,
0 comentaris

Deixa un comentari

Vols afegir-te a la discussió?
T'animem a que ho facis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

LogoCDigitalNegatiu            LogoCDigitalNegatiu      LogoAjuntGranollers