Mercat de tecnologia de Granollers

Dijous 7 de maig
de 9.00 h a 15.00 h
Lloc: Roca Umbert Fàbrica de les ArtsLogoPetitMarker

El Mercat de Tecnologia de Granollers té lloc a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, i s’inscriu a la Xarxa de Mercats de Tecnologia que se celebra anualment en diversos indrets de Catalunya. En el Mercat, organitzat per l’Ajuntament de Granollers, l’alumnat de secundària hi presenta projectes imaginats i fets per ells mateixos i, amb l’ajut dels seus professors, els mostra i els explica al públic visitant. El Mercat és un punt de trobada d’alumnat, professorat i societat en general, que fa brillar la creativitat tecnològica que es desplega cada dia a les aules d’arreu de Catalunya. Amb la col·laboració de la Universitat de Vic.

activitat gratuïta
Etiquetes: , ,

LogoCDigitalNegatiu            LogoCDigitalNegatiu      LogoAjuntGranollers