Coneix i valora el canvi climàtic: Propostes per treballar en grup (castellà)

Amb aquesta idea, va sorgir en FUNDACIÓ *MAPFRE la necessitat de dissenyar un programa d’estratègies ambientals, dirigit a docents i pares per promoure l’Educació Ambiental en els nens i nenes, de manera que aquests s’integrin en el desenvolupament de projectes ambientalistas amb la intenció de rescatar l’ambient on s’insereix la institució involucrant també a pares, representants i comunitat en general. En el nostre afany per seguir aclarint conceptes la publicació “Coneix i valora el canvi climàtic. Propostes per treballar en grup”, representa una alternativa davant la realitat ambiental, perquè es considera que si no s’educa oportunament a la població sobre el perill que representa continuar deteriorant l’ambient, en poc temps s’estarà enfrontant situacions més doloroses que posin en risc la preservació de múltiples formes de vida, entre elles, la humana.

Ves a l’enllaç [PDF] de Educamundo per consultar la guia

 

Els comentaris estan tancats.