Copa del clima dels ciutadans europeus

La Copa del Clima dels Ciutadans Europeus (ECCC) ha estat una competició domèstica que ja ha finalitzat, però encara pots registrar-te en l’eina d’estalvi i controlar el teu consum energètic.

European Citizens Climate Cup (ECCC)

Resultats 

Els beneficis de participar són entre d’altres:

Pots seguir el progrés del teu consum energètic online afegint la lectura dels teus comptadors i la informació de les teves factures energètiques tant d’anys anteriors com de l’any en curs, d’aquesta manera podràs visualitzar a l’eina la teva tendència de consum mes a mes en relació a mesos i anys anteriors.

Iron surfing

Afegint almenys 4 entrades de dades d’energia pots veure la teva evolució i comparar-te amb altres usuaris.

porquet

Trobaràs en aquesta web, a l’apartat “Estalvia”, consells útils, solucions pràctiques i informació que t’ajudi a reduir la quantitat d’energia consumida per la teva llar mesurada a través del teu Compte d’Estalvi Energètic.

Dialeg

Et pots involucrar juntament amb un gran nombre de participants en un diàleg de reducció d’emissions, i eficiència energètica, compartint els teus trucs i experiències, així com donant consells a altres usuaris a través de l’apartat Participa de la web, i de les xarxes socials Facebook, Twitter i Youtube.

L’equip català va quedar en 10ena posició en la European Citizens Climate Cup. L’Estalviador Energètic Català va recollir el trofeu Europeu a la Gala de Premis de Brussel•les.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *