Els Energèdits (Institut Català de l’Energia)

Vídeos descarregables i activitats disponibles per a escoles i entitats sobre la família del Energèdits.

Ves al Institut Català d’Energia 

 

ACTIVITAT 1:  “PEDALA AMB ELS ENERGÈDITS”

L’Institut Català d’Energia posa a disposició d’Ajuntaments, escoles i entitats educatives aquesta activitat que ajuda a entendre que l’ús eficient de l’energia és la millor manera d’estalviar-la. En què consisteix: el nen o nena amb la força de les seves cames tot pedalant una bicicleta ha d’aconseguir que el seu cotxe avanci pel circuit d’escalèxtric i arribi a la meta.

Característiques de l’activitat: adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys. Activitat d’interior.

Material que conté: Circuit d’escalèxtric de 6x3m, 3 maquetes decoratives per al circuit, 8 cotxes (4 cotxes amb les figures dels Energèdits + 4 cotxes d’Scalèxtric), 6 bicicletes

Ves al enllaç de l’activitat

 

ACTIVITAT 2: “L’ENERGIA EN UN DIA”

L’Institut Català d’Energia posa a disposició d’Ajuntaments, escoles i entitats educatives aquesta activitat que ajuda a entendre que l’ús eficient de l’energia és la millor manera d’estalviar-la.

En què consisteix: mitjançant un dau, el nen o nena va avançant per un recorregut tot responent preguntes sobre bones pràctiques de consum d’energia que fa guanyar o perdre guspires d’energia. L’objectiu de l’activitat és arribar a la meta amb el màxim nombre de guspires. Per a a nens i nenes de 5 a 12 anys. Activitat d’interior i exterior.

Material que conté: Lona de 4×4 m, Dau de 0,5m3, Caixa de 50 guspires, Inflable i motor per inflar-lo (alçada un cop inflat: 2m)

Ves al enllaç de l’activitat

 

 

Els comentaris estan tancats.