Exposicions de la Diputació de Barcelona

ACTUEM AMB ENERGIA

L’exposició Actuem amb energia consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l’energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l’ús i el consum, i accions per a l’estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona. Disposa d’un dossier educatiu per a treballar el contingut.

Ves al enllaç [PDF] de l’exposició

Ves al enllaç [PDF] de la guia didàctica

 

GRADUA’T EN ENERGIA:

L’exposició es presenta com un concurs televisiu, “Gradua’t en energia!”, que es desenvolupa en tres aparells de televisió. Els visitants poden seguir el concurs com si en veiessin un de real al plató de l’emissora. Acompanya l’exposició un moble de cubs giratoris arrenglerats amb preguntes i respostes sobre energia.

Ves al enllaç de l’exposició

 

Els comentaris estan tancats.