Guia didàctica sobre educació ambiental i canvi climàtic (2011)

Aquest llibre editat per la Conselleria de Medi ambient de la Junta d’Andalusia és el primer de la sèrie “Guies Didàctiques d’Educació Ambiental” que pretén facilitar la inserció de l’educació ambiental en el currículum educatiu, així com als programes d’ajuntaments, associacions, centres d’educació ambiental, etc.  Aquesta guia no només està adreçada al professorat dels centres educatius d’Educació Primària i Secundària, sinó que el seu enfocament és fàcilment adaptable al desenvolupament de projectes i programes de formació i sensibilització desenvolupats pel professorat universitari, els educadors ambientals i per tots els professionals que desenvolupin accions de sensibilització davant el canvi climàtic des dels ajuntaments, les empreses o les associacions.

Ves al seu enllaç 

Els comentaris estan tancats.